Svētdiena, 28. aprīlis Terēze, Gundega
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Muzikāla pasaka bērniem un vecākiem

Muzikāla pasaka bērniem un vecākiem
07.05.2008 18:32

0

Atslēgvārdi

Piektdien Liepājas teātrī mūzikas un mākslas studija “Allegria” aicinās uz muzikālu izrādi “Zaķis – nerātnais Robis”, kā arī uz koncertu, kas būs veltīts Mātes dienai. Izrādes “Zaķis – nerātnais Robis” scenārija autore un režisore ir Irēna Karpa, komponists Ainars Karps. Izrāde ir pamācošs un aktuāls stāsts, bet tajā pašā reizē arī muzikāli aizkustinoša pasaka kā bērniem, tā viņu vecākiem.

Tā runā par savstarpējām attiecībām ģimenē gan bērnu un vecāku starpā, gan starp pašiem vecākiem, gan dažāda vecuma pašu bērnu vidū. Uz skatuves kāps ap simt bērnu un jauniešu – Irēnas Karpas vokālās studijas audzēkņi, Ingrīdas Lūres baleta un deju studijas dalībnieces un Terēzes Škenderes deju grupa “Fly”.

Irēna Karpa šo muzikālo iestudējumu iecerējusi ierakstīt DVD formātā, lai bērni to varētu klausīties un skatīties kā pasaku. “Kad mums bija šī iestudējuma iepriekšējā varianta videoieraksts, manai brāļa meitiņai tā bija mīļākā pasaka, ko viņa klausījās katru vakaru pirms gulētiešanas un pēc tam labā noskaņā aizmiga,” savu nodomu pamato Irēna.

Piektdienas vakarā būs arī vēl māmiņu dienai veltīts koncerts ar dziesmām un dejām – “Tauriņa pieskāriens”.

Koncertā uzaicināti viesmākslinieki – dziedātājs un komponists Niks Matvējevs un grupa “Neona lietus” no Rīgas, kā arī piedalīsies vesela rinda liepājnieku: solistes – dejotāja Ingrīda Lūre un dziedātāja Irēna Karpa, Montas Sprūdes deju grupa “Pērlītes”, Terēzes Škenderes deju grupa “Fly”, Ivetas Gailišas ģitāristu studijas “Skani” dalībnieki, Ingrīdas Lūres baleta un deju studijas meitenes, Irēnas Karpas bērnu popgrupa “Krāsainās Notiņas” un viņas vokālās studijas audzēkņi.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz