Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Nedēļas nogale Leļļu teātrī

Nedēļas nogale Leļļu teātrī
13.03.2009 09:42

Atslēgvārdi

Šosestdien, 14. martā, pulksten 12 Liepājas Leļļu teātrī notiks kārtējā izrāde “Pēdējais Pūķis un Artūrs – ŪŪ” pēc J. Zvirgzdiņa motīviem, informēja Rihards Belte. Izrādē tiks atveidota mums visiem ļoti aktuāla tēma – māja un cieņa pret to. “Māja ir domāts kā globāls jēdziens – vide, vieta, kurā dzīvojam. Lai mēs varētu dzīvot sakoptākā vidē, skaistākā un mazāk piesārņotākā vidē, ir jārūpējas par apkārtni un ekoloģiju. Protams, izrādē būs arī par draudzības tēmu un sirdsapziņu,” pastāstīja R.Belte.

Jau rakstījām, ka izrāde ir absolūts jaunums Liepājā – tajā ir apvienotas lielās maskas, trostu lelles un paralēli tiek projicēta uz ekrāna animācijas filma.

Izrādes režisore ir Inese Belte, scenogrāfe un leļļu skulptore – Ausma Neiburga, tērpu un lielo masku, kā arī leļļu skiču autore – Liene Rolšteine, mūzikas autors – pazīstamais animators Māris Putniņš, animācijas filmas autori – Daiga un Jānis Siki (www.zebra1000.com). Aktieri – Lita Belte un Dainis Laugalis.

Savukārt svētdien, 15. martā, pulksten 12 teātri tiek īpaši gaidītas ģimenes ar pirmsskolas vecuma bērniem. Šoreiz pasākuma nosaukums būs “Mans mīļākais lācītis”. Tā laikā bērni varēs savādāk iepazīt savas jau iemīļotās rotaļlietas un kārtējo reizi atskārst, cik ļoti mīļas un svarīgas tās ir. ”Obligātais priekšnoteikums ir paņemt līdzi savu mīļāko rotaļu lācīti,” piekodināja R.Belte.

Ieejas maksa: bērniem – Ls 1.50, pieaugušajiem – Ls 2. Pie katras biļetes būs pievienota dāvaniņa no sadarbības partnera “Latvijas 1.Rokkafejnīcas”!

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz