Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks kultūrdiskusija “Pilsētā, kurā piedzimst idejas”

Notiks kultūrdiskusija “Pilsētā, kurā piedzimst idejas”
Foto: http://www.ldmv.edu.lv
08.05.2013 10:48

liepajniekiem.lv

Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola sadarbībā ar biedrību “Kurzemes radošās industrijas attīstības centrs” 9.maijā, Eiropas dienā, no pulksten 14 līdz 16 Alejas ielā 18, Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas zālē “Starp ezeru un jūru”, rīko kultūrdiskusiju “Pilsētā, kurā piedzimst idejas”, informē vidusskolas projektu vadītāja Iveta Eniņa.

Kultūrdiskusijas mērķis ir apzināt nozīmīgākos pilsētas kultūras un radošās industrijas jomas spēlētājus Liepājā, veicināt diskusiju, kas vērsta uz savstarpējas izpratnes un kopīgas sadarbības veidošanu. Lai izteiktu savu viedokli un uzklausītu sadarbības partnera viedokli, atrast labākos risinājumus veiksmīgai sadarbībai.

“Ko vēlamies sasniegt diskusijas laikā? Savstarpēji iepazīties, jaunas idejas sadarbībai, apzināt pastāvošos šķēršļus noskaidrot, vai dalībniekiem ir vēlme un vajadzība pēc šādām tikšanās reizēm, piemēram, reizi ceturksnī,” norāda I.Eniņa.

Kultūrdiskusijā piedalīsies pilsētas vadības, kultūrizglītības, mākslas, kultūras, uzņēmējdarbības, radošo industriju nozaru pārstāvji u.c.

Kultūrdiskusija norisināsies pasākumu cikla ar nosaukumu ”Zelta griezums” ietvaros, ko Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola maijā organizē jau sesto gadu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz