Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Olimpiskajā centrā atklāj bibliotēku “Varavīksne”

Olimpiskajā centrā atklāj bibliotēku “Varavīksne”
04.11.2008 15:29

Atslēgvārdi

Šodien, 4. novembrī plkst. 12.00 Liepājas Olimpiskā centra multifunkcionālajā hallē svinīgi atklāja bibliotēkas ”Varavīksne” jaunās telpas. Domes priekšsēdētāja pirmā vietniece Silva Golde sveicot bibliotēkas kolektīvu nozīmīgajā notikumā vēlēja, lai bibliotēkai vienmēr būtu daudz ieinteresētu un zinātkāru apmeklētāju.

”Valsts svētku priekšvakarā man ir patiess prieks par to, ka liepājniekiem turpmāk būs iespēja apmeklēt šo jauno bibliotēku. Mēs ceļam ne tikai jaunus bērnudārzus un skolas, bet spējam uzcelt un rast mājvietu arī jaunām bibliotēkām. Š.g. 2. augustā tika atklāta šī multifunkcionālā ēka, kuras nosaukums jau norāda uz to, ka šajā ēkā tiek pārstāvētas dažādas jomas gan sporta, gan izglītības, gan kultūras. Pašvaldība ir ieguldījusi lielu darbu šīs ēkas tapšanā un mēs priecājamies, ka mājvietu šeit radusi arī bibliotēka ”Varavīksne”. Bibliotēka ”Varavīksne” ir jau otrā bibliotēka pilsētā, kuru esam pārvietojuši uz jaunām, modernām un pievilcīgām telpām. Pirms diviem gadiem atklājām bibliotēkas ”Vecliepājas Rūķis” jaunās telpas”, norāda S. Golde.

Jaunās bibliotēkas kolektīvu sveikt bija ieradušies arī pārstāvji no Kultūras pārvaldes, Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolas, Liepājas Olimpiskā centra, kolēģi no citām bibliotēkām un citi viesi.

Bibliotēka atradīsies Liepājas Olimpiskā centra trešajā stāvā. Bibliotēkas 17000 grāmatu un periodikas fonds būs izvietots abonementā un lasītavā, kur vajadzīgu un interesantu literatūru atradīs kā pieaugušie lasītāji, tā jaunieši un bērni. Atsevišķa nodarbību telpa ar interaktīvām un dažādām jaunrades spēlēm būs iekārtota pavisam mazajiem bibliotēkas apmeklētājiem.

Bibliotēka ”Varavīksne” tapusi apvienojot divas filiāles, Jaunliepājas bibliotēku un Bērnu bibliotēku ”Varavīksne”.

Evita Enģele,
Liepājas domes
sa­bied­ris­ko at­tie­cī­bu spe­ci­āliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz