Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Otrajā kultūras projektu konkursā pieteikumu mazāk, vēl jāīsteno iepriekšējie projekti

Liepājas Kultūras pārvaldes organizētajā otrajā kultūras projektu konkursā kopumā saņemts 41 pieteikums, visvairāk – mūzikas un dejas, kā arī starpdisciplinārajās nozarēs.

Otrajā kultūras projektu konkursā pieteikumu mazāk, vēl jāīsteno iepriekšējie projekti
Foto: Liepājas pašvaldība
02.06.2021 09:17

#SIF_MAF2021

"Kurzemes Vārds"

Tāpat kā šī gada pirmajā konkursā, arī šoreiz paredzēts sadalīt 50 000 eiro lielu līdzfinansējumu, piešķirot vienam projektam no 1000 līdz 4000 eiro. Kopējā iesniegto projektu prasītā summa ir 139 000 eiro.

Pirmajā šī gada projektu konkursā bija iesniegts rekordliels pieteikumu skaits – 85. No tiem atbalstu saņēma 18. Tagad iesniegto projektu skaits uz pusi mazāks.

Zemākai aktivitātei ir saistība ar valstī joprojām valdošo epidemioloģisko situāciju, tikai tagad sākas pārmaiņu periods, mainās noteikumi un var atsākties dažādas kultūras norises, atzīmē Kultūras pārvaldes vadītāja vietnieks Nauris Lazdāns. Kvantitāti mazinājis arī tas, ka šajā konkursā projektu pieteikumus pieņēma vienīgi no Liepājā reģistrētām organizācijām.

“Daļu no projektiem, kas finansējumu saņēma gada sākumā, tikai tagad sāks realizēt. Tādēļ kultūras organizācijas ir uzmanīgas un atbildīgi uzņemas jaunus projektus, vispirms īstenos jau ieplānotos un iecerētos un tikai tad ķersies klāt jaunām idejām. Šobrīd epidemioloģiskā situācija sāk uzlaboties, ierobežojumi tiek mīkstināti, un arī Liepājas kultūras dzīve sāk aktivizēties,” viņš norāda.

Iesniegtos pieteikumus vērtēs komisija N. Lazdāna vadībā. Otrajā kultūras projektu konkursā atbalstīto ieceru realizēšanas termiņš noteikts no 1. jūlija līdz 31. decembrim.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz