Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Par izglītību – visos veidos

Par izglītību – visos veidos
19.05.2009 07:03

Atslēgvārdi

Tirdzniecības nama “Kurzeme” 3. stāvā divas dienas varēja aplūkot izstādi “Izglītības iespējas Liepājā”.

Tajā ar izglītības un brīvā laika pavadīšanas iespējām iepazīstināja skolas, interešu izglītības iestādes, kā arī augstskolas un mācību centri. Par savu mācību iestādi bija gatavi pastāstīt gan skolēni, gan pedagogi, bija sagatavoti video materiāli un bukleti, kurus interesenti varēja ņemt līdzi uz mājām. Laukumā pie “Kurzemes” Tekstila un tūrisma skola bija sagatavojusi komandu sacensības “Viesmīlības stafete”. Ar interesantu koncertu iepriecināja E. Melngaiļa Mūzikas vidusskolas audzēkņi, ar priekšnesumiem piedalījās arī Katoļu pamatskolas zvanu koris un ansamblis, un visi apmeklētāji varēja pārliecināties, cik jauki bērniem izskatās skolas formas tērpi. Izstādē pārstāvēto iestāžu pedagogi un skolēni atzina, ka ir vērtīgi parādīt, kas labs notiek skolā vai interešu centrā. Izstādes rīkotāja Daina Vanaga atzina, ka tāda veida kopāsanākšanas ļauj mācību iestādēm sevi popularizēt, atgādinot par izglītības iespēju daudzveidību. Vienīgi apmeklētāju varēja vēlēties vairāk, jo šeit bija dota iespēja uzzināt, kur un ko var mācīties un kā papildināt savas zināšanas.

Daina Meistere,
“Kurzemes Vārds”

15. vidusskolas 9. klases skolnieki Oskars un Jānis apgalvoja, ka viņiem esot paši labākie skolotāji, labākā skola un ka viņi izvēlējušies tur palikt arī vidusskolā. Par šādu vērtējumu priecīgas bija pedagoģes Sanita Cipriķe un Līga Smilga.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz