Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Par mīlestību un citām likstām

Par mīlestību un citām likstām
02.03.2010 07:00

Atslēgvārdi

Skaisti baltos vākos ar sārtiem burtiem pie lasītāja ir atnācis rakstnieka Ērika Kūļa jaunākais darbs – grāmata “Viesu nama romāns”.

To laidis klajā apgāds “Zvaigzne ABC”, atbalstījis Valsts kultūrkapitāla fonds, vāka dizainu veidojis Arnis Kilbloks. Autors par grāmatu saka: “Kādēļ ķēros pie šīs grāmatas rakstīšanas? Protams, savtīgā gandarījuma apziņā, ka nav bijis jāmēro tāls ceļš un jātērē daudz naudas, lai iepazītu citu tautu tikumus un sadzīves parašas. Viesu nama pārstāvim ir nenovērtējamā priekšrocība šo cilvēku īpašības vairāk vai mazāk iepazīt, neizejot no savas mājas pagalma. Pieļauju, ka ne visiem lasītājiem no viņiem neatkarīgu iemeslu dēļ ir šāda iespēja. Šo apstākli uzskatu arī par ieganstu, lai dalītos gūtajos iespaidos.” Un vēl Ēriks Kūlis piebilda: “Tas nebūt nenozīmē, ka šī grāmata ir dokumentāls darbs ar viesu un pārnakšņojošo ceļotāju vārdu un uzvārdu, personas kodu ieskaitot.” Autors precizēja, ka grāmatas lappusēs viņš savu iespēju un iztēles robežās ir atļāvies ieviest arī izdomātus literāros varoņus, kuriem nav sveša mīlestība un citas likstas.

Grāmatas atvēršanas svētki notiks 4. martā pulksten 17 apgāda “Zvaigzne ABC” grāmatu namā (Ganību ielā 53/55). Piedalīsies grāmatas “Viesu nama romāns” autors Ēriks Kūlis, aktieri Ināra Kalnarāja un Aivars Kalnarājs.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz