Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pēdējā tikšanās reize ar Ceļojošo leļļu teātri “Maska”

Pēdējā tikšanās reize ar Ceļojošo leļļu teātri “Maska”
26.06.2008 10:59

”Vasaras bērnu stunda” visus interesentus aicina arī šovasar, ik svētdienu Jūrmalas parkā pie bērnu laukuma, kopā pulcēties un jautri pavadīt laiku. Jūnija mēnesī ar saviem priekšnesumiem bērnus priecēja un vēl reizi, šo svētdien 12:00 pie bērnu laukuma, priecēs Ceļojošais leļļu teātris ”Maska”, kas aicina ikvienu interesentu noskatīties ”Meža pasaku” un iesaistīties jautrās rotaļās, lai skan bērnu smiekli un mazās sirsniņas gavilē.

Savukārt, jūlijā uz jautrībām un līdzdarbošanos aicinās cirka studija ”Beztemata”, bet augustā ik svētdienu ar bērniem kopā būs ”Liepājas leļļu teātris”.

Katra svētdiena būs pārsteigumu un brīnumu pilna. 6. jūlijs būs zem klaunu un mīmu dienas devīzes, kurā aizsāksies arī konkurss ”Cirka zvaigznes”. Varēs vērot klaunu priekšnesumus, mīmu etīdes un darboties klaunu darbnīcās. 13. jūlijā būs burvju un mākslinieku diena, kurā būs iespēja ne tikai vērot, bet arī pašiem iemācīties kādu triku un, protams, piedalīties ”Cirka zvaigznes” konkursa otrajā kārtā, savukārt, 20. jūlijā ikviens interesents varēs izmēģināt prasmi un veiksmi žonglierēšanā, programmā tiks piedāvāti žonglieru un ekvilibristu priekšnesumi, kā arī notiks jau minētā konkursa trešā kārta. 27. jūlijā, kad savu ik svētdienas jautrošanos noslēgs cirka studija ”Beztemata”, notiks konkursa ”Cirka zvaigznes” noslēguma pasākums un uzvarētāju apbalvošanas ceremonija, kā arī cirka trupas priekšnesumi kopā ar iepriekšējo konkursa kārtu dalībniekiem.

Uz tikšanos!

Anda Birkenberga,
Liepājas Kultūras pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz