Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pirmizrāde radošās apvienības “UMKA.LV” bestselleram “Vectēva vakars”

Pirmizrāde radošās apvienības “UMKA.LV” bestselleram “Vectēva vakars”
28.01.2010 14:17

Svētdien, 31. janvārī, 19 pirmizrādi Liepājā, “Fire Bar” (viesnīcā “Fontaine Royal”)  piedzīvos radošās apvienības “UMKA.LV” bestsellera “Vectēva vakars” otrā daļa – šovs “Vectēvs. Neapgraizīts.”, informēja Jānis Enkūzens.

“Vectēva vakara” pirmā daļa tapa kā ironiska parodija par sabiedrībā tik populārajiem dažāda tipa šoviem. Skatītāji iepazina tādus talantus kā – Sunīti, kurš iemācījies no galvas visus 2009. gada mēnešus, Mobilo Lāci un Aitiņu ( kuru gandrīz nekas nevar izsist no garīgā līdzsvara) un daudzus citus. Katram sevi cienošam šovam, taču ir vismaz divas daļas, vai ne?! Vectēvs ir atgriezies un dažus no pagājušajā sezonā iepazītajiem šova viesiem skatītājiem būs iespēja sastapt arī šogad.

Vectēva mazdēli- Andris Kalnozols, Ģirts Šolis, Armands Berģis un Gints Širmelis-Širmanis “atdzīvina” gluži parastas bērnu rotaļlietas, un ar šķietamu vieglumu liek padomāt par to kā ir- par īstu dzīvi..

Lūk, kā Vectēva preses sekretārs komentē Vectēva lēmumu atgriezties:

“Pēc atgriešanās no Dievsviņsaulītsazin Vectēvs atrada dzimteni neapskaužamā stāvoklī. Pilsētas centrā slējās modernas, divvietīgas teltis, kamēr vecpilsētas glaunākajā namā savus prātvēderus sildīja jaunie saimnieki Ušers un Šlesakovs. Viss patīkamais bija apgraizīts, bet netīkamais auga kā sēnes pēc lietus Černobiļā. Zīdaiņi vairs nevarēja sevi normāli uzturēt, bet pensionāri, atkarojuši savu likumīgo daļu, bija iedzinuši valsti kaunpilnā strupceļā.

– Peģ! – vecais vīrs noskaitās ne pa jokam un šķērsoja ielu neatļautā vietā – Šitā tās lietiņas neies! – Un Vectēvs neprognozējamā atpakaļgaitas loģikā uzmeklēja savus sasodītos mazdēlus. Viens bija kritis Roltona gūstā, divi pārējie no atlikušajiem trim atradās brūnā Kenta varā, bet lielais prātīgais svīda maģistra grādos.

Vecais vīrs ņēma savas atvases paspārnē un raitā, raitā devās Maskačkas virzienā, nemitīgi uzduroties veciem un jauniem paziņām. Tā pulciņam pievienojās jaunais kino talants Sanofs Bičs. Nedaudz tālāk savas akadēmiskās domas garāmgājējiem pauda dr. Hab.prd.psih. fak. Lol. Bet vēl pirms autoostas tuneļa Cojiem kuplo pulciņu panāca Sunīts, kas zināja visus pagājušā gada mēnešus.

Pie Dirty Deal Cafe durvīm Vectēvs vēl pēdējo reizi vērsās pie savas radošās armijas.

– Lai vai kā!!! – sirmgalvja nazālais bass draudēja pārtapt dzīvībai bīstamā rīkles altā, – Mēs esam neapgraizāmi!!! –, un viņi visi pa vienam nozuda Spīķeru tumsā.”

Sākums pulksten 19.

Biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

Biļešu cenas: Iepriekšpārdošanā- 2 LVL, pie durvīm – 3 LVL

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz