Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pirmo reizi Liepājā notiks mākslas tirdziņš “Timbaka Taibaka”

Pirmo reizi Liepājā notiks mākslas tirdziņš “Timbaka Taibaka”
29.11.2012 13:37

Atslēgvārdi

Liepājas Mākslas vidusskolai sadarbojoties ar radošo telpu “Ideju bode” un iepājas Kultūras pārvaldi, pirmo reizi Liepājā tiks organizēts mākslas tirdziņš “Timbaka Taibaka”, portālu informē LPPI “Kulturas pārvaldes” attīstības projektu vadītāja Krista Kalnaraja.

Tirdziņš notiks Liepājas Mākslas vidusskolas zālē no 18. līdz 20. decembrim un tajā varēs iegādāties skolas audzēkņu, pasniedzēju, absolventu un “Ideju bode” rīcībā esošos mākslas darbus.

Tieši Liepājas Mākslas vidusskola nāca klajā ar iniciatīvu organizēt šādu mākslas darbu tirdziņu skolas telpās, līdzīgi kā tas ir Latvijas Mākslas akadēmijas “Jarmarkā”. Liepājas Mākslas vidusskolas audzēkņi iegūst kvalitatīvu un profesionālu izglītību, mācību procesā tiek radīti daudzi dizaina, interjera un apģērba mākslas darbi, kurus tagad būs iespēja arī iegādāties.

Liepājas Mākslas vidusskolas radošā direktore Zane Bluķe labprāt dalās atmiņās par savu dalību Latvijas Mākslas akadēmijas organizētajā “Jarmarkā” un uzsver, ka “arī Liepājā mēģināsim ieviest šādu tradīciju, lai liepājnieki un arī citi interesenti varētu iegādāties dažādus mākslas darbus. Tās būs gleznas, rotas, apģērbs (tai skaitā apģērbs vīriešiem) un daudzas citas interesantas interjera lietas”.

Ideju atbalsta un tajā līdzdarbosies arī Liepājas Kultūras pārvalde un radošā telpa “Ideju bode”, kas arī uzsākusi darbu pie Liepājas mākslinieku talanta daudzveidības popularizēšanas. “Ideju bode” tika izveidota apmēram pirms diviem mēnešiem ar mērķi palīdzēt radošiem cilvēkiem un jau māksliniekiem ar vārdu, realizēt savus mākslas darbus.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz