Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pirmoreiz grāmatā izdoti Liepājas spoku stāsti

Nupat iznākusi žurnālistes Ineses Ķesteres grāmata “Liepājas spoku stāsti”, kurā autore aprakstījusi daudzu gadu laikā no iedzīvotājiem dzirdētus nostāstus par Liepājas teātrī, muzejā, bibliotēkā, Karostas cietumā un citviet manītām spokainām parādībām.

Pirmoreiz grāmatā izdoti Liepājas spoku stāsti
Foto: Publicitātes
05.04.2021 19:42

liepājniekiem.lv

Atslēgvārdi

“Karostas cietuma Baltā dāma, kuras balsi izdevās ierakstīt spoku medniekiem no ASV, šķiet, šobrīd ir pazīstamākais Liepājas rēgs, tomēr liepājnieku stāsti par pieredzēto liecina, ka iedzīvotājus mēdz biedēt arī citi – piemēram, pašnāvniece bez sejas, caurspīdīgs puika, nelāgā nāvē mirusi kalpone,” stāsta grāmatas autore Inese Ķestere.

Autore grāmatas priekšvārdā min, ka šo spoku stāstu ticamību, protams, var apšaubīt, bet tieši tāpat jau var diskutēt par rēgu esamību kā tādu.

Grāmatu papildina I. Ķesteres uzņemtās fotogrāfijas un kartes, kurās atzīmētas spokošanās vietas. Līdz ar to izdevums lasītājiem var kalpot gan kā izklaidējoša literatūra, gan sava veida ceļvedis pa Liepāju, iespējams, rosinot uzzināt ko vairāk par šīs vēju, mūzikas un, jā, arī rēgu pilnās pilsētas vēsturi.

Liepājniece Inese Ķestere ir TV žurnāliste, grāmatas “Skolas spoks” un vairāku presē publicētu stāstu autore. Rakstījusi arī dialogus TV seriāliem “Neprāta cena”, “UgunsGrēks” un “Svešā seja”.

Publicitātes foto
Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz