Trešdiena, 8. maijs Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Popmūziķi salīgos ar folkloras kopām

Popmūziķi salīgos ar folkloras kopām
19.06.2010 07:01

Atslēgvārdi

Tiem liepājniekiem, kuri vēlas Jāņos kārtīgi izballēties, bet to nevēlas darīt pilsētā, iespējams, ir vērts apsvērt, vai svētkos nedoties uz Valmieru, Pauku priedēm. Tur šogad notiks vērienīgs pasākums – “Latvija līgo Valmierā”.

Tajā vienuviet pulcēsies populāri dažādu stilu mūziķi no visiem četriem Latvijas novadiem. Kurzemi koncertā pārstāvēs Andris Ērglis un Suitu sievas, Ivo Fomins un folkloras kopas “Trejteka” un “Talsi”, kā arī Chilli un līvu jauniešu orķestris “Nurmorkestor”.

Latgali pārstāvēs Atis Auzāns un kapela “Dziga”, Dainis Skutelis un folkloras kopa “Ilža”, duets “Inga un Normunds” un folkloras mūzikas kopa “Laimas muzykanti”. Vidzemi – Ieva Akurātere un vīru kopa “Vilki”, Aigars Grāvers un folkloras kopa “Cielava”, bet Zemgali – Lauris Reiniks un folkloras kopa “Tarkšķi”, kā arī Māris Sloka, dūdu un bungu mūzikas grupa “Auļi”. Koncertā piedalīsies arī Valmieras pilsētas apvienotais koris un pašdarbības kolektīvi. Līgonakts ballē deju mūziku spēlēs grupa “Klaidonis”, Ivo Fomins ar grupu un dīdžejs Aivis.

Koncerta “Latvija līgo Valmierā” tiešraide no pulksten 21.15 būs dzirdama Latvijas “Radio 2” un vērojama Latvijas televīzijas 1. kanāla programmā.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz