Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Projektam vajag finansējumu

Projektam vajag finansējumu
23.09.2011 07:09

Liepājas domes pastāvīgā finanšu komiteja izskatījusi lēmumprojektu par finansējuma piešķiršanu projektam par Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles ēkas saglabāšanu un virzīs to apstiprināšanai domes sēdē.

Projektā, ko iesniegšanai Kultūras ministrijā sagatavojis nodibinājums Liepājas Sv. Trīsvienības baznīcas atjaunošanas fonds, plānoti nepieciešamie ēkas glābšanas pasākumi ar mērķi novērst draudus baznīcas apmeklētājiem un nodrošināt objekta ilglaicīgu izmantošanu, lai te varētu turpināt arī organizēt dažādus Liepājas pilsētas un valsts mēroga nozīmīgus pasākumus, piemēram, Starptautisko ērģeļmūzikas festivālu u.c. Projekta gaitā plānots renovēt un nosiltināt baznīcas jumtu, nostiprināt ēkas pamatus, kā arī palielināt vides pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Projekta kopējais budžets plānots 400 000 latu apmērā, no tiem ERAF atbalsts paredzēts 50 procentu apjomā. Nodibinājums Liepājas Sv. Trīsvienības baznīcas atjaunošanas fonds ir vērsies Liepāja pilsētas pašvaldībā ar lūgumu atbalstīt Liepājas simbola – Liepājas Svētās Trīsvienības katedrāles atjaunošanu, sniedzot finansiālo atbalstu. Liepāja pilsētas pašvaldības finansējums projektam varētu būt 40 000 latu, t.i., 20 procentu no projektam nepieciešamā līdzfinansējuma, sadalot to uz diviem gadiem – 20 000 latu 2012. gadā un 20 000 latu 2013. gadā.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz