Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Raidījums “Ielas garumā” stāstīs par Liepāju

Raidījums “Ielas garumā” stāstīs par Liepāju
11.06.2010 12:41

Atslēgvārdi

Populārais TV raidījums “Ielas garumā” sestdien, 12. jūnijā, plkst.18.30 būs veltīts Liepājas un Vecās ostmalas vēsturei un mazajām pieguļošajām ieliņām, informē raidījuma producents un režisors Gvido Zilūzis.

Raidījuma radošā grupa aizvadītajā nedēļā četras dienas strādāja mūsu pilsētā un safilmēja intervijas un kadrus vismaz vēl četriem radījumiem par Liepāju. Tos TV 1 plānots parādīt šajā vasarā. Sestdien, 12. jūnijā,  TV 1 būs redzams pirmais radījums par Liepāju.

Tajā par Vecās ostmalas Promenādi, Loču, Kaktu, Matrožu, Putekļu, Dzirnavu, Celtnieku ielu žurnālistei Lilitai Eglītei un skatītājiem pastāstīs liepājnieki Gunārs Silakaktiņš, Uļa Gintnere, Paulss Olekss, Ansis Daize, Agris Padēlis – Līns, Juris Raķis un Andžils Remess.

””Ielas garumā” nerunā tikai par vēsturi. Radošā grupa parasti cenšas ieraudzīt, uzzināt un parādīt interesantus faktus un notikumus, kā arī cilvēkus no šodienas. Ar šādu pieeju strādājām arī Liepājā,” saka L. Eglīte. Radošā grupa cer, ka arī raidījuma skatītājiem, kas dzīvo Liepājā, atklāsies kādas leģendas, fakti un lietas, kuras ir, vai nu aizmirstas, vai par kurām viņi uzzinās pirmo reizi. Radošā grupa ne tikai intervēja zinošus un populārus liepājniekus, filmēja ielu skatus, bet ielūkojās daudzās ēkās, kurās ir neprasti interjeri, gleznojumi vai citi plašai publikai ikdienā slēpti dārgumi.

Jūnijā, jūlijā un augustā būs redzami radījumi par Liepājas pludmali, Hikes un Vites ielu, Republikas, Peldu, Elkoņu, Kuršu, Tirgoņu un citām pilsētas ielām un vietām, kur vēsture neatkārtojamā veidā sabalsojas ar šodienu.

Aigars Štāls,
Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciālists

Gvido Zilūža foto

TV raidījuma ”Ielas garumā” operators Egils filmē kārtējo sižetu par Liepāju.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz