Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Rakstnieki panāk pretim lasītājiem

Rakstnieki panāk pretim lasītājiem
17.12.2010 07:00

Atslēgvārdi

Ziemassvētku priekšvakarā dzejnieki tikās ar klausītājiem Liepājas Dzimtsarakstu nodaļā. Gaišā noskaņā skanēja Janas Egles, Gunitas Bokas, Ingas Kopes-Grosas, Sandras Vensko, Valentīna un Dzidras Šmites dzeja.

Tikšanās gaitā raisījās arī sarunas par šogad paveikto, ko iezīmē sarunas un tikšanās ar autoriem “Tējas istabā”, jauno autoru konsultēšana Liepājā un Latvijā, analizētās autoru publikācijas pašmāju un centrālajā presē. Izskanēja domas par turpmākajiem sadarbības plāniem ar kolēģiem no citām pilsētām un tepat Liepājā. Kā veidot sadarbību, kur publicēt savus darbus un kā noturēt dzejas un prozas latiņu, kādai jābūt dzejas kvalitātei, lai Liepājas vārds pārliecinoši skanētu kopīgās literatūras kontekstā, – par to visu tika runāts, diskutēts un izteikti dažādi viedokļi. “Viens no Latvijas Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas darbības virzieniem ir savu klausītāju tuvināšana literatūrai. Arī turpmāk pēc Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas Dzintras Reisas laipnā uzaicinājuma šajās telpās notiks literārie sarīkojumi. Nākamgad dzejnieki labprāt gaidīs savus kolēģus, domubiedrus, interesentus un klausītājus mājīgajās un skaisti izremontētajās Dzimtsarakstu nodaļas telpās,” sacīja RS Liepājas nodaļas vadītāja Sandra Vensko.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz