Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Rindā pēc biļetēm uz “Prāta vētru”

Rindā pēc biļetēm uz “Prāta vētru”
Foto: Egons Zīverts
20.11.2018 07:15

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Tautā iemīļotās puišu grupas “Prāta vētra” lielkoncerts “Skārda bungu tūre” 2019. gada 20. jūlijā gaidāms arī Liepājā, stadionā “Daugava”. Liepājnieki garā rindā drūzmējās pie koncertzāles “Lielais dzintars” kases jau no pirmajām biļešu tirdzniecības minūtēm.

Biļešu tirdzniecība uz “Prāta vētras” vienīgo 2019. gada vasaras koncertu Latvijā tika uzsākta 15. novembrī, tās nopērkamas arī koncertzāles “Lielais dzintars” kasē. Biļešu cena svārstās no 30 eiro par stāvvietu līdz 99 eiro par vietu VIP zonā. Faniem lielākās raizes sagādā tas, ka vietu skaits ir ierobežots, – tas ir galvenais iemesls, kāpēc cilvēki tik ļoti steidzas izķert biļetes un stājas rindā jau pirmajā biļešu pārdošanas dienā. Turklāt, sasniedzot noteiktu skaitu pārdotu biļešu, cenas paaugstināsies.

Koncertzāles “Lielais dzintars” klientu apkalpošanas speciāliste Lelde Stiebre-Matuka mierina, sakot, ka vietu vēl ir daudz. Viņa stāsta, ka pirmajā dienā cilvēku pieplūdums bijis patiešām liels un veidojusies rinda, un “Prāta vētras” fani nerimst un arī šobrīd aktīvi iegādājas biļetes. Visejošākās esot stāvvietas un fanu zona.

“Skārda bungu tūre” šovasar pulcēja vairāk nekā 120 tūkstošus skatītāju Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā, nu pienākusi kārta arī koncertam Liepājā, kur “Prāta vētra” gaidīs visus, kuriem nebija iespējas noskatīties koncertus šogad, un, protams, tos, kuri vēl aizvien ir redzētā saviļņoti.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz