Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sācies skatītāju balsojums par Liepājas teātra aktieriem un iestudējumiem

Ik gadu sezonas beigās Liepājas teātrī norisinās skatītāju balsojums, lai noskaidrotu iestudējumus, kā arī aktierus pirmā un otrā plāna lomās, kurus skatītāji uzskata par labākajiem un mīļākajiem. Šogad balsojums norisināsies no 11. līdz 30. maijam.

Sācies skatītāju balsojums par Liepājas teātra  aktieriem un iestudējumiem
Foto: Justīne Grinberga
11.05.2022 12:54

liepajniekiem.lv

Balsojuma anketa pieejama Liepājas teātra mājaslapā, bet papīra formātā tās būs pieejamas arī teātrī.

“Pirmo reizi skatītāji par saviem mīļākajiem aktieriem un izrādēm varēja nobalsot 2008. gadā. Kopš tā laika skatītāju balsojums kļuvis par neatņemamu Liepājas teātra tradīciju, kas ir vienlīdz mīļa gan skatītājiem, gan pašiem aktieriem, jo neviena atzinība nesilda tik ļoti, cik skatītāju mīlestība,” par balsojumu saka teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Balsojumā iekļauti 2021./2022. gada sezonas iestudējumi: “Upe” (režisore Kristīne Brīniņa), “1 000 000 labu lietu”, “Cietsirdīgās spēles”, Zoom izrāde “Sapraši un nesapraši” (visu trīs izrāžu režisors Dmitrijs Petrenko), “Diagnoze-jaunība” (režisore Māra Ķimele), sarunu koncerts “Čaklais. Cits” (koncerta veidotāji Karīna Tatarinova un Roberts Dinters), “Kā mīl tā otra puse” (režisors Gundars Silakaktiņš), “Tas arī viss” (režisors Mārtiņš Kalita), “Biogrāfija. Spēle” (režisors Valters Sīlis), “Villki” (režisors Toms Treinis), “Jaunā līgava” (režisors Dž.Dž.Džilindžers), “Vairāk par dzīvi”/”Teātris” (režisore Laura Groza), kā arī “Grimmi” (režisors Elmārs Seņkovs).

Šīs sezonas pēdējais jauniestudējums “Līnenas skaistumkaraliene”, kam pirmizrāde notiks 17. jūnijā, tiks iekļauts nākošā gada balsojumā.

Rezultātus paziņos 2. jūnijā pēc izrādes “Purva bridējs ugunī”, kura kļuva par iepriekšējā skatītāju balsojuma mīļāko, atzītāko iestudējumu. Savukārt par pagājušā posma labākajiem aktieriem skatītāji atzina Inesi Kučinsku, Gintu Grāveli, Karīnu Tatarinovu un Edgaru Ozoliņu.

Foto: Publicitātes
Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz