Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Seksīgs Salavecis un agresīvi studenti

Seksīgs Salavecis un agresīvi studenti
30.12.2008 07:04

Interesantu, humora pilnu un muzikālu sarīkojumu “Pēdu, manu lielu pēdu!” saviem skatītājiem un atbalstītājiem bija sarūpējuši Liepājas teātra ļaudis. Aktieru Ērika Vilsona un Zandas Štrausas vadībā apmeklētāji varēja atsaukt atmiņā vai uzzināt, kādas izrādes aizvadītajā gadā varēja vērot Liepājas teātrī. Iemīļotos aktierus vienā vakarā bija iespēja redzēt dažādos tēlos.

Te Edgars Pujāts atveidoja Salaveci, kurš pēc kaislīgas dejas vairāk līdzinājās transvestītam, te dziedošie aktieri Marģers Eglinskis, Mārtiņš Lūsis un Armands Kaušelis iejutās agresīvu jūrskolas audzēkņu tēlos un dziedāja smeldzīgas dziesmas, te aktieris Egons Dombrovskis pārtapa par šļupstošu večuku, kuram nūja gan vairs nav vajadzīga tad, kad jādejo ar dziedošu daiļavu. Skatītājus ar vēderdejām sajūsmināja Ingrīda Lūre ar savas baleta un deju studijas audzēknēm. Ar skanīgām balsīm iepriecināja Klaipēdā studējošie nākamie Liepājas teātra aktieri, topošā operdziedātāja Margarita Vilsone, ansambļa “Gaismiņa” dalībnieces un citi.

Kāpostnieka, kā teātra ļaudis dēvē proletariāta kabarē žanrā veidoto pasākumu, mērķis bija sanākušajiem, aicinot pasmieties par sevi, citiem un valstī esošo situāciju, likt aizmirst krīzi, par kuru nepārtraukti runā. Spriežot pēc zālē skanošajiem smiekliem un aplausiem, vismaz kādu laiku tā apmeklētāju prātos nedominēja.

Inita Gūtmane,
“Kurzemes Vārds”

Dalība vairāk nekā sešdesmit eglītēs Ziemassvētku vecītim (Edgaram Pujātam) nenāk par labu – dāvanu dalītājs jau sāk atbrīvoties no drēbēm un ļauties pikantai dejai.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz