Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Skatītāju balsojumā par labāko Liepājas teātra iestudējumu atzīts “Mizantrops”

Skatītāju balsojumā par labāko Liepājas teātra iestudējumu atzīts “Mizantrops”
Foto: Ziedonis Safronovs
11.06.2018 13:03

LETA

Atslēgvārdi

Skatītāju balsojumā par aizvadītās sezonas veiksmīgāko Liepājas teātra iestudējumu atzīta režisora Viestura Meikšāna iestudētā izrāde “Mizantrops”, aģentūru LETA informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Otro vietu skatītāju balsojumā ieguva režisores Lauras Grozas-Ķiberes iestudējums “Heda Gablere”, bet trešo – Dmitrija Petrenko izrāde “Kur pazuda saimnieks?”, kas tiek rādīta Liepājas teātra mazajā zālē koncertzālē “Lielais dzintars”.

Par labāko aktrisi aizvadītajā sezonā skatītāji atzinuši Aneti Berķi, bet par labāko aktieri – Gati Maliku. Par labāko aktrisi otrā plāna lomā atzīta Anda Albuže, bet par labāko aktieri otrā plāna lomā – Egons Dombrovskis.

Liepājas Kultūras pārvaldes rīkotās aptaujas rezultātus skatītāji uzzināja 10.jūnijā, kad ar izrādi “Precības” tika noslēgta Liepājas teātra 111.sezona.

Aptauja tiek rīkota jau 11.gadu pēc kārtas, lai uzzinātu skatītāju viedokli par teātra sezonu. Ikviens tika aicināts nobalsot par labāko iestudējumu un aktieriem. Balsojumā piedalījās gandrīz 600 skatītāji. Rezultātus paziņoja Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins.

Savukārt jau nākamnedēļ savu vērtējumu par aizvadīto teātra sezonu izteiks arī teātra kritiķi un eksperti, paziņojot šīs sezonas “Spēlmaņu nakts” nominācijas. Šogad teātru darbu vērtēja eksperti Edīte Tišheizere, Ieva Rodiņa, Andra Rutkēviča, Jānis Siliņš un Eduards Liniņš.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz