Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sniegbaltīte un Pūķēns glābj jauno gadu

Sniegbaltīte un Pūķēns glābj jauno gadu
20.12.2011 11:58

Atslēgvārdi

24. decembrī plks. 11:00 un 13:00 Liepājas Olimpiskajā Centrā notiks izklaidējoša, jautra un ļoti muzikāla bērnu interaktīva šov-izrāde ar lellēm cilvēka augumā “Sniegbaltīte un Pūķēns glābj jauno gadu” Maskavas Milzīgo leļļu teātra “Terrra-Show” izpildījumā, informē izrādes organizatori.

Šī teātra viesizrādes Liepājā ir jau kļuvušas par tradīciju un tā izrādes “Ledus Laikmets sagaida Jauno Gadu” un “Madagaskara” jau iepatīkās mūsu pilsētas bērniem.

Sniegbaltīte ir nolēmusi sarīkot bērniem īstus svētkus. Viņa ir paņēmusi līdzi burvju lādīti. Šajā lādītē glabājas jautrajiem svētkiem domātās pasakas un dziesmas.Sniegbaltīte ir piemirsusi tikai kādu sīkumu, uzlūgt Sniega Karalieni.

Burves dusmas izsauc milzīgu vētru, kura uz pasaku mežu atnes Bikini-Botamas iedzīvotājus Spančbobu-Kvadrātbiksi un viņa draugu zvaigzni Patriku.

Sniegbaltītei ir jāsameklē burvju lādīte. Jo tajā atrodas skaitāmpantiņš, kas palīdzēs Salatēvam, kurš ir aizmaldījies pēc briesmīgās vētras. Jaunā Gada sagaidīšana ir apdraudēta!

Ar bērnu palīdzību Sniegbaltītr droši dodas pasaku mežā, lai atrastu burvju lādīti un Salatēvu. Tur viņi satiek Ugunīgo Pūķi. Par laimi viņš vēl ir maziņš un viņu sauc par Pūķēnu. Kpoā ar Sniegbaltīti viņi dodas meklēt Burvju lādīti.

Mūsu varoņu ceļā stājas Mazā Laupītāja. Viņa sagūsta ceļotājus un sdzirda Sniegbaltīti ar Laupītāju Dziru. Sniegbaltīte pārvēršas par īstu palaidni. Bet viss beidzas labi, jo Sniegbaltīte atceras jautru pantiņu, kas palīdz visiem kļūt par labiem draugiem.

Laupītāja, multivaroņi un Pūķēns kļūst par Sniegbaltītes un arī bērnu draugiem.Laupītāja atdod draugiem rakstu rulli, kurš ir izkritis no Sniega Karalienes rokām. Tajā ir burvestību mīklas, kuras palīdz izsaukt Sniega Karalieni.

Sniega Karaliene ir saniknota. Taču gudrā Sniegbaltīte pārliecina viņu, ka Sniega Karaliene būs gaidīta viešņa svētkos. Karaliene atdod Sniegbaltītei Lādīti. Salatēvs ir atrasts. Un svētki var notikt. Dziesmas, dejas un jautrība noslēdz svētku priekšnesumu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz