Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Stāstīs par teātra festivālu

Stāstīs par teātra festivālu
26.03.2010 07:00

Piektdien Leļļu muzejā Rīgā notiks preses konference, kurā Liepājas Kultūras pārvaldes pārstāvji informēs par pirmo starptautisko teātra festivālu bērniem un jauniešiem “NoMadI”, kas Liepājā notiks no 24. maija līdz 1. jūnijam ģimenes svētku “Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” laikā.

Preses konferenci vadīs leļļu vectēvs, bet tajā piedalīsies Liepājas Kultūras pārvaldes vadītāja Lelde Vīksna un projektu vadītājs Kaspars Vecvagars, kā arī kultūras ministrs Ints Dālderis, festivāla “NoMadl” direktors Mārtiņš Eihe, mākslinieciskā direktore Krista Burāne un programmas kuratore Ilze Kļaviņa.

Kā zināms, šogad jau otro reizi Liepājā, atzīmējot Pasaules bērnu aizsardzības dienu un mācību gada noslēgumu, maijā notiks vērienīgi svētki ģimenēm un bērniem “Lielmutis Fricis un Lielmute Marta”, kuru laikā pirmo reizi notiks arī starptautiskais teātra festivāls bērniem un jauniešiem. Tajā vienkopus tiks parādītas labākās Latvijas izrādes un ārvalstu teātra kompāniju darbi. Festivāla galvenais mērķis ir ar teātra starpniecību radīt vidi jēgpilnai sarunai starp bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem par jautājumiem, kas svarīgi neatkarīgi no vecuma. Festivāla laikā notiks arī radošās darbnīcas bērniem un jauniešiem, diskusijas un starptautiskas jaunrades darbnīcas profesionāļiem.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz