Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Studenti piedāvā prezentācijas risinājumus

Studenti piedāvā prezentācijas risinājumus
21.06.2009 18:18

Piektdien Liepājas Kultūras pārvaldes zālē notika Liepājas Universitātes Jauno mediju mākslas studentu eksāmenu darbu prezentācija, kurā jaunieši piedāvāja trīs radoši un tehnoloģiski izstrādātus priekšlikumus Liepājas prezentācijai Eiropas Kultūras galvaspilsētas 2014. gadā konkursā.

Darbu vērtēšanā piedalījās augstskolas mācībspēki un projekta “Liepāja – Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” vadītāja Ieva Hmieļevska, kas atzina, ka visas trīs jauno studentu grupu izstrādātās idejas – prezentācija, kultūrkarte un interaktīva orientēšanās spēle – būtu attīstāmas un ieviešamas, bet prezentācijas vajadzībām tika izlemts pilnveidot prezentācijas ideju, kas tiks papildināta ar stilizētu Liepājas karti, lai žūrijai parādītu aktivitāšu norises vietas pilsētā.

Atgādinām, ka pēc Jāņiem Liepājas Kultūras pārvaldei Kultūras ministrijā jāiesniedz Liepājas pieteikums Eiropas Kultūras galvaspilsētas konkursa otrajai kārtai, augustā žūrijas locekļi ieradīsies Liepājā, Cēsīs un Rīgā, lai uz vietas iepazītos ar iespējām ieviest projektus, bet septembrī notiks konkursa nobeigums ar pilsētu prezentācijām un uzvarētāja paziņošana.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz