Piektdiena, 3. maijs Uvis, Gints
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Svētkos dāvinām žurnālu

Svētkos dāvinām žurnālu
14.11.2011 07:03

Ar rītdienu visās preses tirdzniecības vietās Liepājā, tāpat grāmatnīcās Rīgā un citviet, varēs nopirkt žurnāla “Liepājas Vēstules” jaunāko numuru. Tā ir izdevniecības “Kurzemes Vārds” dāvana visiem liepājniekiem, novadniekiem un Liepājas skartajiem valsts svētkos.

Žurnālā arī šoreiz netrūkst interesantu un aizkustinošu stāstu, turklāt tas noformēts svētku noskaņās un noderēs par jauku dāvanu radiem un draugiem. Daudzi pastāvīgie žurnāla lasītāji jau interesējušies par precīzu žurnāla iznākšanas datumu, lai pagūtu to līdz Ziemassvētkiem nosūtīt klaidu latviešiem uz ASV, Kanādu un tepat Eiropā. Lieliska dāvana svētkos tuvākajiem ir arī žurnāla abonements nākamajam gadam, kad pasūtītāja pastkastē atkal iekritīs četri krāsaini un liepājniecisku izjūtu piepildīti “Liepājas Vēstuļu” numuri.

Šoreiz “Liepājas Vēstules” aicināja savu atzīšanos Liepājai atklāt Latvijas eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, un viņas stāsts ir par princesīti stikla kalnā. Arhitekte Gunta Šnipke paraudzījusies uz Kūrmājas prospekta garo un piepildīto likteni. Līvija Leine tulkojusi mākslinieces Ernas Ošeles zīmju valodu starp Dievu un kosmosu. Modes žurnāliste Agnese Kleina savās mājās atgriezusies ar stāstu par to, kā liepājnieces posušās cauri gadsimtiem. Dina Belta apraksta Annas tirgus vēsturi Jaunliepājā, bet mākslas zinātniece Santa Mazika atklāj Karostas katedrāles nozīmi Liepājas kopainā.

Vēl esam atraduši Liepājas kuģi Somijas ostā, satikušies ar vīriem, kas stāv Tēvzemes sardzē tālu aiz dzimtenes robežām, izsekojuši vienas liepājnieku dzimtas mīlas stāstiem, turpinām sarakstīties ar Kasparu Vecvagaru Kenijā, apciemojām Andra Skābes militārā mantojuma kolekciju, ieturējām maltīti kopā ar svētku rīkotājiem, devāmies pastaigā kopā ar fotomākslinieku Mārtiņu Sīli un lasījām grāmatas kopā ar Andžilu Remesu.

Žurnāla “Liepājas Vēstules” šā gada ceturtais numurs būs pārdošanā vairākus mēnešus. “Liepājas Vēstuļu” jaunāko numuru pieprasiet jau rīt un neaizmirstiet žurnālu abonēt arī nākamajam gadam!

Anda Pūce,
“Kurzemes Vārds”


“Liepājas Vēstuļu” ziemas burtnīca ir gaiša un svinīga, tāpēc noderēs gan kā laba lasāmviela, gan par lielisku dāvanu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz