Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Teātris gatavo muzikālu dāvanu

Teātris gatavo muzikālu dāvanu
16.12.2010 07:02

Kā katru gadu, Liepājas teātris saviem skatītājiem svētkos dāvinās muzikālu sveicienu. Tas top režisora Jura Rijnieka virsvadībā. Par skatuves vizuālo noformējumu gādā Zigrīda Atāle, bet koncerta programmu veidojusi Zanda Štrausa.

Koncerts “Kopā Ziemassvētkos” būs stāsts par dāvanu došanas un saņemšanas prieku, par kopā sanākšanu, par kopīgu dziedāšanu, par mīlestību un piparkūkām, par jaukām atmiņām un skaistiem sapņiem. Tiks ceptas piparkūkas, varēs nobaudīt arī karstvīnu.

Sarīkojumā skanēs gan Ziemassvētku, gan citas skaistas dziesmas, jo Z. Štrausa uzsver: “Ziemassvētku dziesmas jau nav tikai tās, kurās ir atslēgas vārdi Ziemassvētki, eglīte, vecītis. Ziemassvētki ir mīlestības svētki, tāpēc būs arī dziesmas par mīlestību.”         

“Koncertu veidojam kā ģimenes svinības, uz kurām ir aicināti un mīļi gaidīti gan liepājnieki, gan pilsētas viesi,” papildina Z. Štrausa. “Tiks sagatavotas dziesmu grāmatas, un ikviens, kas to vēlēsies, varēs dziedāt līdzi. Pirmssvētku laiks, lai arī skaists, ir stresa pilns, tāpēc gribam cilvēkus pozitīvi uzlādēt. Dziesmu dziedāšana ir sava veida terapija, taču dziedāt nevienu nespiedīsim. Tie, kas to nevēlēsies, varēs divas stundas būt kopā ar aktieriem, mūziķiem un tikai atpūsties.”

Koncertā piedalīsies Liepājas teātra aktieri, bet par muzikālo noformējumu gādās Normunds Kalniņš, Zanda Štrausa, Indra Gudena, Oleksijs Demčenko un Mārtiņš Jansons.

Sarīkojumu varēs apmeklēt gan pirms Ziemassvētkiem, gan pēc tiem. Pirmais koncerts notiks šajā piektdienā pulksten 19, pēdējais būs 28. decembrī pulksten 19.

Inita Gūtmane,
“Kurzemes Vārds”
 
 

Visu šo nedēļu Zandas Štrausas vadībā (pirmā no kreisās) aktieri aktīvi mēģina dziesmas, kas izskanēs Ziemassvētku koncertā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz