Piektdiena, 3. maijs Uvis, Gints
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Tējas istaba” oktobrī piedāvā izbaudīt rudeni

“Tējas istaba” oktobrī piedāvā izbaudīt rudeni
05.10.2010 09:12

Atslēgvārdi

Lieliem gumijas zābakiem kājās ir atnācis oktobris. Priecīgs kā mazais skolnieciņš ar pilnām kabatām zīļu un kastaņu. Pat man, ejot pa Liepājas ielām, sejā iezagās plats smaids, ieraugot pretī ripojot mazo kastaņu vīriņu. Tā arī manā kabatā nonāca divi kastaņi, kāpēc divi – mieram un enerģijai…

Jā, ir atnācis rudens, un Tējas istabā ir sācies tējas laiks, kad arvien biežāk ir vēlme malkot karstu, kūpošu, uzmundrinošu tēju. No 2. oktobra ir apskatāma fotogrāfa Ulda Muzikanta izstāde, ar tieši tādu nosaukumu, “Tējas laiks”.
Tā bija bauda gan acīm, gan vēderam, kā Kristīne Otmane, restorāna “Vecais kapteinis” radošais cilvēks, septembrī gatavoja tik vienkāršas, sezonālas lietas kā ķirbis, ābols un grūbas… ŅAM.un tāpēc 12. oktobrī atkal būs garšīgā un ņammīgā radošā darbnīca, kur Kristīne Otmane gatavos, ko interesantu, garšīgu un veselīgu:
     -maize ar Lielo Ogu un sēklām – salda un ne tik salda;
     -putraimi ar sēnēm un lēcām;
     -sviests – dažāds, garšīgs un veselīgs;
brīvbrīdis un garšīgas vakariņas – labu apetīti!
Īsti rudenīgi virpuļosim kopā ar rudens lapām Argentīnas tango ritmos jau divas reizes nedēļā – pirmdienās un piektdienās.
Vienīgi oktobra pēdējā piektdienā 29. oktobrī nu jau tradicionālā atkalredzēšanās ar dziesmu un dzeju.
Un gleznosim gleznaino rudeni visās varavīksnes krāsās gleznošanas nodarbībās ceturtdienās un sestdienās kopā ar mākslinieci Gintu Stavrovsku.
Domāsim gaišas un priecīgas domas, staigāsim augstu paceltu galvu, jo divas reizes mēnesī trešdienu vakaros ”Tējas istabā” notiks Labo domu vakari – meditācijas un vingrinājumi resursu aktivizēšanai. Mūsu ikdienai raksturīga intensīva spriedze, tādēļ ikvienam ir noderīgi atvēlēt laiku sev un izkopt iemaņas, lai atpūtinātu prātu un atslābinātu ķermeni. Piedāvājam Tev regulāras nodarbības, kurās kopā ar domubiedriem mācīties un praktizēt dažādas relaksācijas tehnikas un meditāciju.
Pērļosim virtenes, filcēsim somiņas, dekorēsim apģerbu, taisīsim brošas un spilvenus, darīsim vēl dažādas interesantas lietas radošajās darbnīcās Tējas istabā.
Vai tev jau ir kabatā divi kastaņi!?

Tava “Tējas istaba”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz