Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Tirdzniecības centrā “Baata” atklāta izstāde “Antena”

Tirdzniecības centrā “Baata” atklāta izstāde “Antena”
10.06.2009 12:06

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Kultūras pārvalde” tirdzniecības centra “Baata” otrajā stāvā ir izveidojusi bērnu zīmējumu un radošo darbu izstādi, kuras vadmotīvs ir antena.

Līdz šā gada 20. jūnijam visi tirdzniecības centra “Baata” apmeklētāji var balsot par sev tīkamāko izstādīto darbu un piedalītos veiksmīgākā balsotāja loterijā. Balvas tiks arī tiem darbu autoriem, par kuriem būs visvairāk balsots.

Līdz šā gada 30. maijam ikviens varēja zīmēt vai savādāk darināt savu darbu, atklājot tajā visdažādākās antenas. Visatsaucīgākie izrādījās mazākie liepājnieki, kas zīmējuši un darinājuši visdažādākās antenas, pārsteidzot ar asprātību.

Izstādei atsaucās arī Liepājas Mākslas vidusskola, kuras absolvents un tagadējais pasniedzējs Edijs Ābelis laipni atvēlēja eksponēt savu 2003. gadā darināto diplomdarbu. Izstādē redzams arī Liepājas Mākslas vidusskolas absolventa Didža Jurkovska 2002. gadā veidotais diplomdarbs.

Konkursa rezultātus paredzēts paziņot un balvas pasniegt 20. jūnijā, kad tirdzniecības centrā “Baata” tiks organizēts Līgo svētku pasākums.

Liepājas Kultūras pārvalde atgādina, ka konkursa mērķis ir iesaistīt bērnus un jauniešus Eiropas Kultūras galvaspilsētas konkursa II kārtas pieteikuma tapšanā, kas nodrošinās iespēju Liepājai ar Kurzemes pieteikumu cīnīties par tiesībām 2014. gadā iegūt Eiropas Kultūras galvaspilsētas titulu. Šobrīd par titulu cīnās arī Rīga un Cēsis, tāpēc būtiska ir katra liepājnieka iesaistīšanās un vēlme apliecināt to, ka Liepāja un Kurzeme šim titulam ir vispiemērotākā.

Krista Kalnarāja,
Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes “Kultūras pārvalde”
Starptautisko sakaru un attīstības projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz