Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Trīs “jēkabi” no sešiem

Trīs “jēkabi” no sešiem
Foto: liepajniekiem.lv
03.12.2018 07:12

"Kurzemes Vārds"

Piektdien svinīgā gaisotnē Kuldīgā pulcējās tūrisma nozares pārstāvji no visas Kurzemes, lai kopā suminātu apbalvojuma “Lielais Jēkabs” ieguvējus. Katrā no sešām nominācijām konkurenci uzturēja vismaz divi no Liepājas un tuvējo novadu tūrisma uzņēmumiem vai objektiem, un tas vainagojies panākumiem – uz mūspusi ceļo veselas trīs balvas.

Nominācijā “Pārgājienu taka Kurzemē 2018” uzvaru ieguva “Bebru taka” Cīravas mežaparkā, kas atklāta pirms diviem gadiem. Apmēram 3,5 kilometru garumā skaisto dabas skatu cienītāji var vērot Durbes upes krastus, skābaržu, bērzu, apšu un priežu audzes, kā arī bebru pastrādātos nedarbus. “Bebru taka” labiekārtota ar aktīvās atpūtas elementiem, šūpolēm un skatu platformām.

Par labāko “Dizaina naktsmītni Kurzemē” šogad atzīta Liepājas tirdzniecības kanāla malā esošā viesnīca “Promenade Hotel”, kas nu jau desmit gadu apmeklētājus lutina ar izsmalcinātu dizainu, apvienojot senatnīgo ar mūsdienīgo.

Savukārt kā vērtīgākais “Piedāvājums labsajūtai un veselībai Kurzemē 2018” nosauktas vingrošanas nodarbības Liepājas pludmalē, kas bez maksas ikvienam interesentam sniedz iespēju izkustēties Baltijas jūras krastā.

Nominācijā “Ēdināšanas uzņēmums ar stāstu Kurzemē 2018” uzvarējis “Pilsberģu krogs” Jūrkalnē, kā “Dižais skats Kurzemē 2018” nosaukts skats no kalna “Lemberga hūte” Ventspilī, savukārt labākās “Degustācijas Kurzemē 2018” titulu ieguvusi vīna darītava “Abava” Tukuma novadā.

Kā ik gadu, žūrija apbalvoja cilvēku, kas devis dižu ieguldījumu Kurzemes tūrisma attīstībā. Šogad apbalvojumu saņēma gide Iveta Rīvāne no Ventspils.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz