Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Universitātē norisināsies Muzeju nakts pasākumi

Universitātē norisināsies Muzeju nakts pasākumi
12.05.2009 14:49

Liepājas Universitātes (LiepU) Kultūras un sporta centrs sadarbībā ar LiepU bibliotēku un studentiem 16. maijā pirmo reizi rīko par tradīciju Latvijā kļuvušās Muzeju nakts pasākumus.

Šī gada īpašā tēma  ”Ceļojums pa Latviju”.

Liepājas Universitātes foajē pulksten 16.00 notiks Muzeju nakts atklāšana, kurā piedalīsies LiepU kolektīvi un studenti, kā arī viesi. Spāņu flamenko un austrumu deja mērosies spēkiem ar latviešu deju un mūziku piedaloties netradicionālo deju studijai ”Arabeska” Zitas Valkas vadībā un tautisko deju kolektīvam ”Banga” Lāsmas Sudmales vadībā, ar priekšnesumu ”Es atnācu uguntiņu” (L. Sudmales horeogrāfija). Pulksten 17.00 latviešu tautas pasakas un rotaļas bērniem, klavieres spēlēs LiepU studente Andželika Kārkliņa. No 19.30 darbosies improvizācijas teātris un brīvā skatuve, pēc pulksten 22.00 uzstāsies latviešu mūzikas grupa ”Baļķi” Ievas Tālbergas vadībā, bet Pasakas un dziesmas pieaugušajiem rādīs studentu teātris ”Rikošets” Maijas Kalniņas vadībā.

Muzeju nakts ietvaros LiepU risināsies arī spēle ”Ceļojums pa Latviju”, kurā piedalīsies LiepU Vēstures un sociālo zinību izglītības programmas studenti, studentu seno lietu izstāde ”Iz bērnības..”, prezentācija ”Ceļojums pa Latviju” – kuru veidos LiepU Tūrisma vadības izglītības programmas studenti. LiepU bibliotēkā būs grāmatu izstāde, kā arī iespēja strādāt lasītavā līdz pulksten 22.00.

Liepājas Universitātes studiju korpusā Kuršu ielā 20 darbosies Mākslas nakts radošās darbnīcas. Tur no pulksten 16.00 līdz 1.00 varēs piedalīties veidošanā – savas rokas atliešanā ģipsī ”Katram ir roka jāpieliek, lai …”, kā arī plakātu zīmēšanā par tēmu ”Ceļojums pa Latviju” un foto sesijā ”Es Latvijā”.

Imants Liepiņš,
ISA daļas sabiedrisko attiecību speciālists

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz