Pirmdiena, 20. maijs Venta, Salvis, Selva
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Uz “Vaduguns” skatuves – jaunie aktieri

Uz “Vaduguns” skatuves – jaunie aktieri
19.04.2011 07:07

Atslēgvārdi

Kurzemes reģiona skatuves runas konkurss un teātru skate šonedēļ notiks Liepājas BJC struktūrvienībā “Vaduguns”. Tajā piedalīsies 255 jaunie aktieri no Liepājas, Aizputes, Durbes, Grobiņas, Pāvilostas, Priekules, Saldus, Skrundas un Vaiņodes, bet skatuves runas konkursā savu māku rādīs 32 dalībnieki, 13 no tiem pārstāvēs Liepāju.

Savus jauniestudējumus rādīs 17 skolēnu teātri. Liepāju pārstāvēs BJC teātris “Karlsona bagāža” (režisore Marita Lūriņa) ar izrādi “Septiņas vecmeitas un viens vīrietis”, Centra pamatskolas teātris (režisore Vita Pētersone) ar izrādi “Divi stāsti par Vinniju Pūku”, BJC leļļu teātris (režisore Arta Strakša) ar lugu “Pasaku pasaka”, Draudzīgā aicinājuma 5. vidusskolas teātris “Nosaukums” (režisore Lelde Eglinska) ar Paula Putniņa izrādi “Es savos zābakos”, kā arī TMKC Jauniešu teātra studija (režisors Juris Ločmelis), kas rādīs Viljama Šekspīra lugu “Love or not to love”, 7. vidusskolas teātris “Impulss” (režisore Nataļja Kuharčuka) ar Valērija Zimina lugu “Čubriks” un pazīstamais 12. vidusskolas teātris “Balagančiks” (režisors Jurijs Zinovjevs) ar trim lugām. Konkursu rīko Liepājas BJC metodiķes Marina Vikaine un Marita Lūriņa. Dalībniekus vērtēs IZM Valsts izglītības satura centra apstiprināta žūrija, lai izraudzītos Kurzemes labākos jaunos skatuves māksliniekus, kuri piedalīsies IV Latvijas skolu teātru festivālam “Kustības turpinājums”.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz