Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vai Karostas cietums tiks nominēts par pasaules neparastāko viesnīcu?

Vai Karostas cietums tiks nominēts par pasaules neparastāko viesnīcu?
07.07.2011 12:48

Atslēgvārdi

Kā jau iepriekš ziņots, Karostas cietums iekļuvis pasaules 101 neparastākās viesnīcas skaitā. To apkopojis portāls hotel.info. Sakarā ar cietuma augsto reitingu, pēdējās nedēļas laikā par Karostu pastiprināti interesējušies ārvalstu mediji – vairākas Lielbritānijas kompānijas, Brazīlijas žurnālisti un citi, informē viesnīcas pārstāve Monta Krafte.

Kura būs pasaules neparastākā viesnīca noteiks sociālo tīklu Facebook un Twitter lietotāju balsojums. Pārsteidzoši, bet šobrīd Karostas cietums ir pārliecinoši priekšgalā – par to nobalsojuši visvairāk interneta lietotāju. Balsošana turpināsies līdz 14.jūlijam, kad būs pagājis tieši mēnesis kopš akcijas sākuma.

Pārsteidzošāko viesnīcu TOP 101 iekļautas neparastākās viesnīcas no visas pasaules – viesnīcas, kas atrodas kokos, ledus alās, kalnu virsotnēs, uz mākslīgas salas vai Amazones džungļos, viesnīcas, kas ierīkotas lidmašīnās, laivās, vilcienā, vējdzirnavās, ūdenstornī, radio tornī, pasaku pilīs, bijušajā atombunkurā, un pat ceļamkrānā, viesnīcas, ko veidojuši pasaules slavenākie arhitekti un dizaineri, viesnīcas, kas ierīkotas primitīvās meža būdās, kā arī viesnīca, kuras sienas veidotas no sāls. Karostas cietums nav vienīgā cietuma viesnīca izveidotajā sarakstā. Tur atrodamas arī bijušajos cietumos ierīkotas viesnīcas Lucernā (Šveicē) un Ļubļanā (Slovēnijā). Karostas cietums ir vienīgā viesnīca no Baltijas valstīm, kura iekļauta savdabīgajā TOPā.

Aicinām Liepājas un Latvijas iedzīvotājus atbalstīt Karostu un nobalsot par cietuma viesnīcu http://www.hotel.info/en/blog/101-amazing-hotels/

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz