Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Valsts svētkos aicina ekskursijā pa Liepāju ar īpašiem piedāvājumiem kafejnīcās

Valsts svētkos aicina ekskursijā pa Liepāju ar īpašiem piedāvājumiem kafejnīcās
09.11.2011 13:04

18.novembrī Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs aicina liepājniekus un Liepājas viesus izzināt Liepājas lomu Latvijas valsts tapšanā un pievienoties ekskursijai “Liepāja-Latvijas galvaspilsēta”, kā arī izmantot svētku atlaižu kuponus, lai baudītu bezmaksas siltos dzērienus un svētku maltīti par īpašu cenu Liepājas kafejnīcās un restorānos.

“18.novembrī Liepājā plānoti dažādi kultūras pasākumi. Sadarbībā ar vairākiem Liepājas uzņēmējiem esam radījuši tiem lielisku papildinājumu. Mūsu akcija rosina svētkus pavadīt visai ģimenei kopā – vispirms doties  izzinošā pastaigā, tad baudīt siltu dzērienu vai maltīti, un vēlāk apmeklēt kādu no kultūras pasākumiem,” pastāstīja Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Ieva Hmieļevska.

Ekskursijas “Liepāja-Latvijas galvaspilsēta” sākums 18.novembrī pulksten 12:00 Rožu laukumā pie Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja. Ekskursiju vadīs Sandra Hermere. Ekskursijas maksa – 0,40 Ls, bērniem līdz 7 gadu vecumam bez maksas.

Uzrādot īpašo svētku kuponu ekskursijas dalībnieki varēs baudīt karstos svētku dzērienus bez maksas un svētku maltīti ar atlaidēm. Restorānā “Pastnieka māja” varēs baudīt bezmaksas kafijas tasi, bet restorānā “Upe” bezmaksas karstvīnu.

Saņemt  akcijas kuponus un pieteikties ekskursijai iespējams gan iepriekš, gan īsi pirms tās sākuma Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā Rožu laukumā 5/6. Ekskursijai var pieteikties arī pa tālruni 63480808 un e-pastu [email protected] 18.novembrī tūrisma informācijas birojs būs atvērts no 10:00-13:00.

Plašāku priekšstatu par  laika posmu no 1919.gada 7.janvāra līdz 7.jūlijam, kad Liepājā uzturējās Latvijas valdībā, iespējams gūt izstādē “Liepāja-Latvijas galvaspilsēta”. Izstādes fotoattēlos skatāms gan  vilciens, ar kuru Latvijas valdība atbrauca uz Liepāju, gan karogotais kuģis “Saratov”, ar kuru devās atpakaļ. Izstādē jaušama arī atmosfērā, kāda valdīja pilsēta, kad tika proklamēta Latvijas Republika un Liepājas Latviešu biedrība pa visiem Liepājas veikaliem meklēja jaunajam Latvijas karogam atbilstošas krāsas drēbi. Izstāde katru dienu apskatāma no 10:00 līdz 18:00 K.Ukstiņa ielā 7/9, Liepājas muzeja nodaļā “Liepāja okupāciju režīmos”.

Svētku noskaņas pilnveidošanai Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā katrs tā apmeklētājs varēs atrast  kaut ko sev piemērotu – gan jautrus un asprātīgus suvenīrus un sadzīves priekšmetus ar valsts simboliku, gan mazus un lielus Latvijas un Liepājas karogus, lentas un aproces.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz