Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Var apskatīt komiksu “Piedzīvojums”

Var apskatīt komiksu “Piedzīvojums”
25.06.2010 07:00

Grāmatu namā “Valters un Rapa” notika Liepājas bērnu rakstnieku un mazo mākslinieku – komiksa “Piedzīvojums” zīmējumu autoru – tikšanās, lai izvērtētu rakstnieku un bērnu kopdarbu – komiksu, kas tapa ģimeņu svētku “Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” laikā.

Rakstniece Sandra Vensko pastāstīja, ka kopš maija beigām, Liepājas rakstniekiem sadarbojoties ar zīmētājiem, kas atsaucās aicinājumam darināt komiksu, tapis stāsts par vārnu, kaķi un kaiju, ko autori vienojušies nosaukt par “Piedzīvojumu”. Tagad tas visu jūliju būs apskatāms grāmatu namā “Valters un Rapa”.

“Krietnu artavu komiksā ieguldīja skolniece Katrīna Stadgale, kura piedalījās gan grāmatas sižeta veidošanā, gan zīmējumu darināšanā. Savu roku grāmatai pielika ne tikai mākslinieks Vilnis Bulavs, kurš ierādīja bērniem komiksa zīmēšanas pamatus, bet arī gleznotāja Velga Gūtmane, kas izveidoja grāmatas vāka zīmējumu.

Bērnu rakstnieki veidot šādas komiksa grāmatas plāno arī turpmāk, un S. Vensko stāsta, ka nākamā bērnu un rakstnieku tikšanās paredzēta augusta beigās, pirms jaunā mācību gada. “Tad veidosim komiksu par Liepājas lauvu,” saka S. Vensko.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz