Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Varēs noskatīties izrādi, kas veltīta vecmāmiņām

Varēs noskatīties izrādi, kas veltīta vecmāmiņām
Foto: Alfrēds Ulmanis
14.10.2019 07:04

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Ar vecmāmiņām veltītu izrādi teātra trupa “Kvadrifrons” 21. oktobrī viesosies Liepājā, kultūras namā “Wiktorija”. “Mana dzīve ir fenomenāla ar to, ka mani uzaudzināja vecmāmiņas,” saka izrādes dalībniece, Liepājā labi zināmā aktrise Samira Adgezalova. “Vēl nesen vecmāmiņas rūpējās par mani, bet nu ir otrādi – es esmu atbildīga un palīdzu viņām.”

“Vecmāmiņu valsts” pirmizrādi vasarā piedzīvoja Cēsīs sarunu festivālā “LAMPA” un nu apceļo Latviju. Pateicoties Britu padomes pārstāvniecības Latvijā atbalstam, izrāde būs skatāma bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, izrādi var apmeklēt tikai ar iepriekšēju pieteikšanos.

Gandrīz dokumentālajā izrādē “Vecmāmiņu valsts” teātra trupa vēlas stāstīt par neviltotu mīlestību mūža garumā. Tā veidota, balstoties uz intervijām ar aktieriem un viņu vecmāmiņām. “Šie stāsti izrādē ir samaisīti, neviens nerunā tikai par savu vecmāmiņu,” pastāsta S. Adgezalova. “Ir arī mani stāsti par vecmāmiņu vēlmi pabarot mazbērnus, par ticēšanu reklāmām, iegādājoties preces no televeikala skatloga.” Aktrise saka, ka ik dienu sazinās ar abām savām vecmāmiņām un nestādoties priekšā, kā ir tad, ja attiecības nav tik tuvas.

Izrādē “Vecmāmiņu valsts” iesaistīti reģionu pamatskolu koristi, taču Liepājā, tāpat kā izrādē Kuldīgā 19. oktobrī, dziedās Kuldīgas 2. vidusskolas bērnu koris. “Kvadrifrona” pārstāve Inese Tone skaidro, ka liepājnieki nepiedalās tāpēc, ka starp abām izrādēm Kurzemē esot ļoti maz laika un nevarot ieplānot mēģinājumu Liepājā.

Pieteikuma formu var aizpildīt internetā https://ej.uz/vecmaminuvalstsliepaja.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz