Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Viesosies muzikāla izrāde bērniem “Smurfiņi un zelta statuete”

Viesosies muzikāla izrāde bērniem “Smurfiņi un zelta statuete”
Foto: Publicitātes
06.11.2013 09:52

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

”Valmieras kinostudija” šī gada rudens bērnu izrāžu tūres ietvaros 15. novembrī pulksten 11 viesosies Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, piedāvājot mazajiem skatītājiem aizraujošu, humora pilnu un muzikālu stāstu par mazajiem rūķīšiem Smurfiņiem un viņu nelabvēli burvi Gargamelu izrādē “Smurfiņi un zelta statuete”, informē LOC Kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš. Šajā stāstā rūķīši dosies meklēt zelta statueti. Ceļš, lai to atrastu, nebūt nebūs viegls, jo Gargamels ir ļoti spēcīgs pretinieks, kurš arī vēlas iegūt zelta statueti.

”Valmieras kinostudija” rada aizraujošas, piedzīvojumu pilnas bērnu izrādes jau trīs gadus, spēlējot tās visā Latvijā gan rudenī, gan pavasarī. Izrādes radošo komandu veido aktieri no Valmieras drāmas teātra un viesaktieri no Rīgas teātriem. Līdz šim ”Valmieras kinostudija”  ir radījusi šādas izrādes: ”Sarkangalvīte un vilks”, ”Tāltālā meža varonis”, ”Pingvīni nāk”, ”Tāltālā meža karnevāls” un ”Supervaronis Augustiņš”. Šīs izrādes jau nospēlētas 280 reizes 60 Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās.

Par godu izrādei tiek veidots arī zīmējumu konkurss, kura tēma ir ”Smurfiņu darbi un nedarbi rudenī”. Konkursa svarīgākais uzdevums ir ļauties fantāzijas lidojumam un uzzīmēt rūķu Smurfiņu rudens aktivitātes. Piedaloties konkursā, bērniem ir iespēja līdzdarboties un papildināt izrādes vizuālo ietērpu. Zīmējumus var veidot kā individuālo vai grupas (klases) darbu un tie jāiesniedz uz A3 vai A4 izmēra lapas. Zīmēt var ar zīmuļiem, krītiņiem, flomāsteriem, krāsām u.c., izmantot var jebkuru zīmēšanas tehniku. Viens autors var iesniegt ne vairāk kā vienu darbu, zīmējuma otrā pusē norādot autora vārdu, vecumu, skolu un klasi. Darbi jāiesniedz izrādes dienā ne vēlāk kā 15 minūtes pirms izrādes sākuma Liepājas Olimpiskā centra informācijas centrā. Darbus atraktīvi izrādes laikā izvērtēs aktieri un pēc izrādes tiks apbalvoti trīs labāko, interesantāko un krāsaināko darbu autori. Zīmējumu konkursā var piedalīties bērni no 4 līdz 12 gadu vecumam.

Izrādes garums: 1 st. 10 min (bez starpbrīža). Mērķauditorija: bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem.

Lomās: Ilze Lieckalniņa vai Agnese Kalniņa, Ivo Martinsons vai Madars Zvagulis, Krišjānis Salmiņš vai Armands Berģis, Mārtiņš Lūsis, Ingus Kniploks vai Atis Bētiņš.

Režisors: Imants Strads.

Biļetes uz izrādi iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties, zvanot pa tālruni 26522413. Biļetes cena Ls 3.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz