Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ziemassvētku vecīši dumpojas Leļļu teātrī

Liepājas Leļļu teātris sagatavojis un tiešsaistē digitālā veidā piedāvā noskatīties izrādi ”Ziemassvētku vecīšu dumpis”. Izrādes mērķauditorija ir 2 līdz 10 gadus veci bērni jeb pirmsskolas izglītības iestāžu un 1.-4.klašu audzēkņi, informēja Leļļu teātrī.

Ziemassvētku vecīši dumpojas Leļļu teātrī
Foto: Vineta Jaunzeme
11.12.2020 18:01

Liene Andersone

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Trīs Ziemassvētku vecīši no Liepājas Leļļu teātra jaunākās izrādes ”Ziemassvētku vecīšu dumpis” ziņas par to,  ka atcelti Ziemassvētki un bērni Ziemassvētku vecītim vairs netic, uztver pavisam nopietni: viņi apvainojas, pamet darbus un dodas uz kūrortu, izrādes sižetu raksturo Leļļu teātra pārstāve Ieva Hmieļevska.

Liepājas Leļļu teātra komanda režisora Aleksandra Jonova un mākslinieces Kristīnes Martinovas vadībā vairākas nedēļas strādāja pie izrādes tapšanas.  ”Pirmizrāde šoreiz bija citāda – bez skatītāju klātbūtnes. Taču pandēmijas radīto ierobežojumu laikā, ikvienam interesentam izrādi Ziemassvētku laikā būs iespējams skatīties digitāli ZOOM platformā,” pavēstīja I. Hmieļevska. Izrādei būs pievienots arī Ziemassvētku vecīša sveiciens.
”Izrāde ir par ticību un spēju nezaudēt ticību brīnumam.  Neatkarīgi no tā vai esi mazs vai jau pragmatisks pieaugušais. Ja tu neticēsi, tad dzīve nenotiks. Cilvēka domu un cerību spēks ir tik  liels, ka iespējams ir viss, arī brīnumi,” tā izrādes būtību raksturo izrādes idejas autors un režisors A. Jonovs.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz