Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Zviedrijas dienu ietvaros atklās izstādes

Zviedrijas dienu ietvaros atklās izstādes
Foto: publicitātes
20.10.2016 11:44

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Zviedrijas dienu ietvaros 26.oktobrī pulksten 17:00 Liepājas Latviešu biedrības namā tiks atklātas divas izstādes – ”AccessAbility” un ”Design for Dignity”. Izstādes atklās Zviedrijas vēstnieks Henriks Landerholms, portālu informēja izstāžu organizatori.

Izstādes stāsta par Zviedrijas un Latvijas cilvēku personīgajiem stāstiem par līdzvērtīgu dzīvi un iekļaušanos sabiedrībā, par sapņiem, cerībām, bēdām, prieku, darbu, ģimenēm un mīļajiem.

Zviedrijas dienu ietvaros Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē pulksten 14:00 tiesībsargs nespējas jautājumos no Stokholmas Riitta-Leena Karlsson uzstāsies ar lekciju ”Neatkarīga dzīve ir cilvēktiesības. Universāls dizains iekļaujošai sabiedrībai”, kā arī savu pieredzi, veidojot Liepāju par iekļaujošu pilsētu, dalīsies Liepājas pašvaldība.

Zviedrijas dienu ietvaros interesentiem iespējams apmeklēt arī citus pasākumus: Dmitrija Karpenko foto izstādi un Annas Zandbergas-Šenkes un Alekša Etsa grafikas izstādi, kuras būs apskatāmas Liepājas Centrālajā bibliotēkā. Zviedrijas vēstnieks Liepājas Universitātē vadīs lekciju par ģimenes modeli un vienlīdzību Zviedrijā, šeit arī būs iespēja apskatīt izstādi ”Dzīves Puzzle.” Savukārt jauniešiem interesanta būs izstāde ”Aci pret aci ar klimatu”, kas ar karikatūru palīdzību atspoguļo dažādas globalizācijas problēmas. Tās tapšanā arī ir piedalījušies jaunieši no Latvijas. Koncertzālē ”Lielais dzintars” 27. oktobrī interesantiem būs iespēja skatīties zviedru īsfilmu par baletu ”Willing to fly, willing to fall.” Savukārt Zviedru baleta eksperti piedalīsies kā žūrijas locekļi Starptautiskajā Bērnu baleta festivālā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz