Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Olimpiskajā centrā 1270 vakcinēto divās dienās

Masveida vakcinācijas punktā Liepājas Olimpiskajā centrā 1. un 4.maijā savakcinēti 1270 iedzīvotāji, informē Liepājas domes pārstāve Elīna Tolmačova.

Liepājas Olimpiskajā centrā 1270 vakcinēto divās dienās
Foto: Ruslans Šuļga
06.05.2021 06:00

"Kurzemes Vārds"/TV "Kurzeme"

7.maijā centrā atkārtotās potes saņems vakcinētie pedagogi. “Būs neliela rinda arī cilvēkiem, kas pieteikušies vietnē www.manavakcina.lv, bet pārsvarā akcents šajā dienā tomēr tiks likts uz pedagogiem,” skaidro E. Tolmačova.

Lai tiktu uz poti masveida vakcinācijas centrā, ir jāpiesakās interneta vietnē www.manavakcina.lv, bet potes var saņemt arī pie saviem ģimenes ārstiem. “Tad ir jāpiesakās konkrēti pie sava ārsta,” precizē domes pārstāve.

E. Tolmačova esot saņēmusi sūdzības par tehniskām ķibelēm, piesakoties minētajā interneta vietnē, tāpēc aicina tos iedzīvotājus, kuriem nav izdevies pieteikties, tomēr nākt uz centru, jo nereti vakcīnas paliek pāri, ja kāds nav ieradies.

“Var zvanīt arī pa tiešo kādam no diviem vakcinētājiem – L. Atiķes doktorātam vai Veselības centru apvienībai,” aicina domes pārstāve.

Viņa pastāsta, ka uz masveida vakcinācijas centru vairāk dodas gados jaunāki cilvēki: “Tie ir cilvēki, kas nebija iekļauti prioritārajās grupās, taču arī no iepriekš atvērtajām grupām cilvēku netrūkst. Iespējams, daudzi gaidīja tieši “Pfizer” vakcīnu, tāpēc iepriekš neizmantoja savas prioritārās grupas iespēju vakcinēties.”

Domes pārstāve prognozē, ka līdz maija beigām Liepājā varētu būt sapotēti 30–40% iedzīvotāju, ja vakcinācija turpināsies līdzšinējā tempā.

“Vakcīnas tiek piegādātas nemitīgi, jo valstī patlaban ar tām nav problēmu, taču plānot, piemēram, mēnesi uz priekšu, mēs nevaram. Centrs strādās, ņemot vērā pieprasījumu un piegādāto vakcīnu daudzumu.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz