Japānas elpa “Trīs kungos”
0
Drīzumā kafejnīcas “Trīs kungi” pavāri atkal dosies uz Rīgu, kur kursos pilnveidos savas zināšanas par japāņu suši gatavošanu. Kafejnīcas direktore Valentīna Šuklā pastāstīja, ka suši gatavošanai nepieciešamie produkti tiek vesti tieši no Japānas, arī oriģinālais sakē un plūmju vīns. Taču suši ir tikai viena sadaļa no plašās ēdienkartes klāsta. Pēc telpu renovācijas tās pārvērtušās līdz nepazīšanai, un klientiem atvērts arī otrais stāvs, kura galvenais akcents ir tā saucamie franču griesti.
Šo telpu var izmantot banketiem. Kafejnīcā “Trīs kungi” saimnieko SIA “Arājiņš”, kas savulaik viesus uzņēma kafejnīcās “Arājiņš”, “Rūgtā mīla” un “Senču sēta”.
“Kurzemes Vārds”