Šefpavāre atklāj savus noslēpumus
Restorāns “Piano” uzsācis jaunu tradīciju un sola turpmāk regulāri piedāvāt liepājniekiem iespēju iejusties restorāna šefpavāra lomā un iemācīties, kā no vienkāršiem produktiem saviem ģimenes svētkiem pagatavot ekskluzīvus ēdienus.
Pirmajā nodarbībā “Piano” šefpavāres Kristīnes Otmanes vadībā priekšautos tērptas dāmas trīs stundu garumā mācījās pagatavot dažādus ēdienus no liellopu gaļas, gailenēm, kabačiem un citiem sezonas dārzeņiem. Neparastu, bet vienkāršu ēdienu pagatavošanai tika izmantotas dažādas garšvielas un izmēģināts pat smiltsērkšķis. Nodarbības dalībnieces tika pie izziņas literatūras, uzzināja ko jaunu par galda klāšanas kultūru un vīnu saderību ar ēdieniem, turklāt vakara nobeigumā arī pašas nogaršoja pagatavotos ēdienus.
“Kurzemes Vārds”
Pirmā tikšanās ar “Piano” šefpavāri Kristīni Otmani izraisīja lielu interesi, tāpēc iespēja izzināt ēdienu gatavošanas noslēpumus liepājniekiem būs arī turpmāk.