“Slow Food” zemnieku tirgū – lauku labumi
Šosestdien, 16.maijā, no pulksten 9 līdz 13 viesnīca “Europa City Amrita” atkal aicina uz “Slow Food” zemnieku tirgu.
Šoreiz zemnieki un zvejnieki tirgos Otaņķu mājās dūmotu gaļu, Rucavas maizi, izlejamo govs pienu, Nīcas dārzeņus un svaigos zaļumus, lauku olas un zivis. Arī amatnieki būs sarūpējuši savus darinājumus, kā arī īpašas mājās gatavotas ziepes, informē “Europa City Amrita” restorāna “Oskars” menedžere Gunta Hūna.
Restorāna “Oskars” šefpavārs Nauris Hauka būs sagatavojis jauno spinātu zupu ar dīkstiem, jau iepriekš atzinību guvušos “Fish&Chips”, kā arī pašu cepto rabarberu rausi. Kā jaunums būs dažādas veselīgas un gardas tējas – ingvera, svaigu piparmētru un upeņu dzinumu.
Nākamais tirgus visus aicinās 6.jūnijā un arī turpmāk katru mēneša 1. un 3. sestdienu.
Zemniekiem lūgums pieteikties šefpavāram Naurim Haukam +371 27508272; e-pasts [email protected]