Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Traģēdija divās ģimenēs. Vīrietis nodur savu labāko draugu

Traģēdija divās ģimenēs. Vīrietis nodur savu labāko draugu
13.01.2012 15:03

Atslēgvārdi

“Kur tad Jegors?” – tā, pamodusies ap trijiem naktī un redzot, ka jaunākais dēls Aleksandrs pārrādies mājās viens pats, jautājusi māte. “Jegora vairs nav starp mums,” viņš atbildējis. Mātei miegs, kas jau tā tai naktī nebijis nekāds ciešais, kā ar roku atņemts: ko tu muļķojies, kā tas ir – vairs nav? Aptuveni tā vakar tiesas sēdē pagājušā gada 5. maija nakti atcerējās sieviete, kas iepriekšējā dienā, 4. maijā ap pulksten četriem pēcpusdienā, pati to vēl nezinot, bija zaudējusi dēlu.

Notikums norisinājies pagājušā gada 4. maija pēcpusdienā kādā dzīvoklī Liepājā, Siļķu ielā 16. Par tīšu slepkavību šī notikuma sakarībā apsūdzēts Vladimirs Čertogonovs. Viņš atzīst savu vainu nodarījumā, taču nepiekrīt apsūdzības kvalifikācijai, ka notikušais bijusi tīša slepkavība. 32 gadus vecais Vladimirs un 30 gadu vecais Jegors bijuši draugi no bērnības.

Todien Vladimirs, Jegors un viņa brālis Aleksandrs kopā tukšojuši degvīna pudeli. Ap pulksten četriem pēcpusdienā Aleksandrs izgājis uzsmēķēt, bet kad atgriezies ieraudzījis notikušo.

Jegors gulējis uz grīdas, un Vladimirs mēģinājis skaidrot: “Man šķiet, ka es nodūru tavu brāli.” Kad ieradusies ātrā palīdzība, brālis vēl bijis dzīvs, taču jau pēc pāris minūtēm mediķi pavēstījuši, ka viņa dzīvību nav iespējams glābt, un Jegors nomiris turpat virtuvē. Dūriens bija skāris sirdi.

Tā ir traģēdija divas ģimenēs, par šo notikumu saka apsūdzētā vīrieša advokāte Ināra Freidenfelde. Arī apsūdzētais pats tiesas sēdē par notikušo vēlreiz atvainojās Jegora mammai.

Uz tiesu nebija ieradušies divi liecinieki, tāpēc tiesa izsludināja pārtraukumu. Nākamā tiesas sēde notiks 10. maijā.

Plašāk lasiet laikrakstā “Kurzemes Vārds” 13. janvāra numurā.
#kvards-20120113-08#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz