Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz semināru – diskusiju

Aicina uz semināru – diskusiju
11.06.2010 13:00

Atslēgvārdi

Biedrība “Liepājas rajona partnerība”, sadarbībā ar Grobiņas novada Pieaugušo izglītības centru, aicina visu kādreizējā Liepājas rajona teritorijā darbojošos biedrību un nodibinājumu pārstāvjus uz semināru – diskusiju “Biedrību un nodibinājumu darbībai nepieciešamais atbalsts”, kas notiks 2010.gada 15.jūnijā, plkst.16.00, Grobiņā, Lielā ielā 54, Grobiņas novada Pieaugušo izglītības centrā.

Diskusijas mērķis ir identificēt Biedrības ”Liepājas rajona partnerība” darbības teritorijā (Liepājas rajonā) darbojošos biedrību un nodibinājumu vajadzības un darbības nodrošināšanai nepieciešamo atbalstu, tādējādi iegūstot informāciju un pamatojumu biedrību un nodibinājumu atbalsta pasākumu plānošanai nākamajā Eiropas Savienības plānošanas periodā.  

Lūdzam biedrību un nodibinājumu pārstāvjus būt aktīviem un piedalīties seminārā – diskusijā, jo jūsu viedoklis ir būtiski svarīgs, lai veiksmīgi plānotu nākamajā ES plānošanas periodā LEADER iniciatīvas īstenošanai nepieciešamos pasākumus un rīcības mūsu biedrības darbības teritorijā.

Pasākums tiek organizēts pētījuma ”Biedrības un nodibinājumi biedrības ”Liepājas rajona partnerība” teritorijā” ietvaros, ko veic Grobiņas novada Pieaugušo izglītības centrs, sadarbībā ar biedrību ”Liepājas rajona partnerība”.

Lūdzam jūs līdz 14.jūnijam pieteikt savu dalību pasākumā, nosūtot e-pastu biedrības ”Liepājas rajona partnerība” koordinatorei Initai Atei:  [email protected] vai pa telefoniski 26595623.

Aicinājums biedrībām un nodibinājumiem, kas darbijas agrākā Liepājas rajona teritorijā.

Pētījumā ”Biedrības un nodibinājumi biedrības ”Liepājas rajona partnerība” teritorijā” mēs vēlamies apzināt biedrības un nodibinājumus, kā arī noskaidrot šo organizāciju vajadzības un nepieciešamos atbalsta pasākumus. Lai iegūtu pēc iespējas vairāk un plašāku informāciju šim pētījumam, ļoti lūdzam visus biedrību un nodibinājumu pārstāvjus Internetā aizpildīt aptaujas anketu, kas atrodama saitē www.visidati.lv/aptauja/389638008/ . Anketu lūdzam aizpildīt vienam pārstāvim no katras biedrības vai nodibinājuma līdz 2010.gada 28.jūnijam. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā par anketu un tās aizpildīšanu rakstiet Ligitai Laipeniecei: e-pasts [email protected]

Ligita Laipeniece,
Biedrības “Liepājas rajona partnerība” valdes pārstāve

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz