Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas pašvaldības darbiniekiem pasniegts Aizsardzības ministrijas goda raksts

Trešdien Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) konferencē “Digital essentials 2023” pasniegta informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) nozares gada balva “Platīna pele 2022” sešās kategorijās.

Liepājas pašvaldības darbiniekiem pasniegts Aizsardzības ministrijas goda raksts
Balva "Platīna pele" (Foto: Publicitātes)
07.12.2022 18:12

LETA

Atslēgvārdi

“Platīna peli” kategorijā “Valsts digitālā transformācija” sistēmu jomā ieguva Valsts kancelejas vienotais tiesību aktu izstrādes un saskaņošanas portāls jeb TAP portāls, ko izstrādājis SIA “Tieto”.

Savukārt kategorijā “Valsts digitālā transformācija” pakalpojumu jomā ieguva Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacientu portāls.

Kategorijā “Uzņēmuma digitālā transformācija” starp mazajiem un vidējiem uzņēmumiem balvu ieguva SIA “Autoskola Einšteins” ar digitālo transformāciju, savukārt starp lielajiem uzņēmumiem balvu ieguva SIA “Vidzemes slimnīca” ar balss atpazīšanas sistēmas ieviešanu ārstniecības dokumentācijas digitalizācijā.

Savukārt šajā kategorijā divas specbalvas ieguva SIA “Lursoft IT” ar sankciju risinājumiem – monitoringu un automātisko pārbaudi.

Kategorijā “Labākā kiberdrošību veicinošā iniciatīva” balvu ieguva igauņu kompānijas “Veriff” izstrādātā sejas atpazīšanas sistēmas integrācija videokonferences funkcionalitātē, kas tiek izmantota Latvijas Zvērinātu notāru padomes portālā “latvijasnotars.lv”.

Liepājas pašvaldībai par organizēto kiberdrošības simulācijas testu un e-apmācībām Liepājas pašvaldības darbiniekiem pasniegts Aizsardzības ministrijas goda raksts.

Savukārt specbalvu šajā kategorijā no SIA “Latvijas Mobilais telefons” (LMT) saņēma Latvijas zvērinātu notāru padome.

Kategorijā “Women for IT – sieviešu iesaistes veicināšana digitālajos darbos un IT nozarē” balvu saņēma SIA “Accenture” ar mācību programmu “SheGoesTech”.

“Platīna peli” kategorijā “Labākais e-skolotājs” ieguva Rīgas Juglas vidusskolas kultūras kursu un sociālo zinību skolotājs Ļevs Rusilo. Tāpat viņš saņēma arī SIA “Tilde” specbalvu, savukārt Rīgas Juglas vidusskola saņēma “Tilde” un “Letonika” gada abonementu.

Kategorijā “Labākais eParaksta integrācijas risinājums” balvu ieguva SIA “Visma Enterprise” par risinājumu “Visma” paraksts.

Konferences ietvaros jau piecpadsmito gadu tika pasniegta LIKTA balva “Platīna pele”.

LIKTA ir profesionāla nevalstiska organizācija, kas izveidota 1998.gadā un aptver visu Latvijas IKT nozari – informācijas tehnoloģiju un programmatūras jomu, telekomunikācijas un pakalpojumu sektoru.

LIKTA mērķi ir veicināt informācijas sabiedrības attīstību, IKT izglītības pilnveidi un nozares izaugsmi Latvijā. LIKTA apvieno nozares organizācijas un uzņēmumus, kā arī individuālos biedrus un citas asociācijas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz