Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Biļetes uz KHL spēli sāks pārdot otrdien

Biļetes uz KHL spēli sāks pārdot otrdien
13.10.2012 07:03

Atslēgvārdi

Biļetes uz 26. oktobra KHL spēli Liepājā sāks pārdot otrdien, 16. oktobrī. Šajā dienā “Liepājas metalurga” ledushalles kase darbu sāks pulksten 11.

Biļešu cenas būs ierastās – 7 lati par stāvvietu, 10 un 15 latu par sēdvietām. “Liepājas metalurga” ledushalles direktors Kārlis Dreņģers akcentē sadarbību starp klubiem “Liepājas metalurgs” un Rīgas “Dinamo”. Šīs sadarbības rezultāts ir tāds, ka Liepājā ir izdevies parādīt pasaules hokeja zvaigznes, no kurām spožākās ir, protams, mūsu pašu Sandis Ozoliņš, bet vēl jau arī ir viesojušies Sergejs Fjodorovs, Aleksejs Jašins, Matiass Veinhandls, Petrs Čajaneks, Jevgēņijs Artjuhins un citi.

Liepājnieki nav bijuši kūtri, un KHL spēles allaž ir bijušas labi apmeklētas, lai kā arī konkrētajā brīdī veiktos Rīgas “Dinamo”. Arī pašlaik par dinamiešu maču Liepājā esot liela ažiotāža. Pozitīva iezīme ir arī tā, ka liepājniekiem izdodas vienoties ar KHL klubiem par meistarklašu rīkošanu “Liepājas metalurga” jaunajai maiņai, un arī šoruden mūsējie grasās pastrādāt šajā virzienā.

KHL vēl viens aspekts ir Liepājas un kluba “Metalurgs” vārdu izskanēšana visas līgas mērogā, kas veicina interesi par iespēju aizvadīt vasaras treniņnometnes mūsu pilsētā. “Mums tā nekad nav bijis, ka jau oktobrī klubi zvana un interesējas par iespēju šeit trenēties vasarā, lai arī parasti šis tirgus sākas pavasarī ap klubu sezonas beigām,” stāsta K. Dreņģers.

Andris Sudmalis,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz