Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Sniegs ievilina grāvjos un vārtos

Sniegs ievilina grāvjos un vārtos
28.02.2007 13:57

0

Atslēgvārdi

Otrdien reģistrēts ievērojams skaits ceļu satiksmes negadījumu. Daļa no tiem saistīti ar slapjā sniega kārtu, kura sedza Liepājas ielas un rajona ceļus, kā arī ar neatbilstoši izvēlētu ātrumu, informēja Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse. 27.februārī ap pusdesmitiem no rīta automašīnas “DAF” ar piekabi 1967.gadā dzimušais vadītājs, stūrējot transporta līdzekli atpakaļgaitā pa Brīvības ielu, nepārliecinājas par manevra drošību un izraisīja sadursmi ar aizmugurē apstājušos automašīnu “Audi 100” ar piekabi “TOM”.

Ap pulksten 12.30 Klaipēdas ielā 1977.gadā dzimušais automašīnas “Mersedes Benz” vadītājs, veicot kreisā pagrieziena manevru uz K. Ūliha ielu, nedeva ceļu pretim braucošai “Audi 100”, izraisot avāriju.

Ap puspieciem pēcpusdienā Ģenerāļa Baloža ielā 33b esošajā automazgātuvē, kādam 1961.gadā dzimušam šoferim vadot “Mersedes Benz” ar piekabi, nelaimējās un viņš atpakaļgaitā uzbrauca vārtiem.

Bet ap astoņiem vakarā automašīnas “Opel Astra” 1974.gadā dzimusī vadītāja, braucot no Dunalkas uz Vēveriem, krustojumā ar autoceļu Kuldīga – Aizpute – Līči neņēma vērā ceļa apstākļus un nobrauca no ceļa braucamās daļas grāvī.

Jau vakar rakstījām par vēl diviem šajā dienā notikušiem satiksmes negadījumiem. Neilgi pēc desmitiem no rīta “Škoda Fabia” pie Liepājas robežas, neņemot vērā drošu braukšanas ātrumu, izraisīja sadursmi ar diviem transporta līdzekļiem – gružu vedēju “Volvo F7” un maršruta mikroautobusu “Mersedes Benz 312”. Savukārt ap pulksten 10.30 “Mersedes  Benz Sprinter 411” autoceļa Liepāja – Liepājas robeža 10.kilometrā (virzienā uz Liepāju) nobrauca no ceļa un iestūrēja kokā.

Nevienā no negadījumiem cilvēki nav cietuši.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz