Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepāja aktīvi tiek reklamēta dažādos starptautiskos pasākumos ārvalstīs

SIA ”Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs” (LRTIB) šogad jau aktīvi uzsācis Liepājas pilsētas un apkārtējā reģiona piedāvājumu un pakalpojumu reklamēšanu vairākās starptautiskās ārvalstu izstādēs un pasākumos, informē pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Liepāja aktīvi tiek reklamēta dažādos starptautiskos pasākumos ārvalstīs
Foto: Publicitātes
27.02.2023 09:39

liepajniekiem.lv

Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja speciālisti no 11. līdz 15. janvārim piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē “Vakantiebeurs  2023” Nīderlandē, lai LIAA Tūrisma departamenta organizētajā Latvijas Nacionālajā stendā iepazīstinātu ar Liepājas, Kurzemes un Latvijas tūrisma piedāvājumu.

Izstādē piedalījās aptuveni  850 dalībnieki no visas pasaules, un izstādi apmeklēja vairāk nekā 100 000 apmeklētāju. 

No 19. līdz 22. janvārim liepājnieki pilsētu un Kurzemi reklamēja Somijas pilsētā Helsinkos, izstādē “Matka”.

“Matka” ir lielākā tūrisma izstāde Ziemeļeiropā, kas pulcē gandrīz 1000 ceļojumu organizatorus, tūrisma organizācijas, vairāk nekā 1000 mediju pārstāvjus, nozares blogerus un aptuveni 80 000 apmeklētājus no vairāk nekā 90 pasaules valstīm. 

Foto: Publicitātes

No 3. līdz 5. februārim ar Liepājas un Dienvidkurzemes tūrisma piedāvājumu varēja iepazīties starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2023”, Rīgā.

3. februārī LRTIB prezentēja Kurzemes tūrisma piedāvājumu Eiropas tūrisma aģentūrām un no 9. līdz 11. februārim LRTIB piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē “Tourest 2023” Igaunijā, lai Kurzemes stendā iepazīstinātu ar Liepājas, “Dienvidkurzeme Travel” un “VisitKurzeme” tūrisma piedāvājumu. 

Izstādes pirmās dienas rīts bija atvēlēts tūrisma profesionāļiem. Kurzemes stendu apmeklēja tūrisma aģentūru pārstāvji, grupu vadītāji un gidi, lai konsultētos par piemērotākajiem objektiem dažādām mērķgrupām, kā arī nakšņošanas un ēdināšanas iespējām lielākām grupām. 

LIAA organizētais galamērķu pārdošanas pasākums Hannoveres tūrisma aģentūrām “LIAA kontaktbirža Hannoverē” norisinājās Hannoveres lidostā 15. februārī, kur Liepāja tika reklamēta vācu interesentiem. 

Savukārt no 20. līdz 21. februārim LRTIB speciālisti prezentēja Liepāju un Dienvidkurzemes novadu kā izcilu tūrisma galamērķi vairāk nekā 30 Eiropas tūrisma aģentūrām Ziemeļvalstu tūrisma asociācijas organizētajā lielākajā Ziemeļvalstu tūrisma kontaktbiržā ”Nordic Marketplace”.

Foto: Publicitātes

1. martā plānota mūsu tūrisma speciālistu dalība Eiropas Tūrisma asociācijas (ETOA) Ģenerālajā asamblejā, tiešsaistē.

Tā ir Eiropas Tūrisma asociācijas prezidenta organizēta ģenerālā asambleja asociācijas biedriem, lai pārskatītu ETOA darbības rezultātus, prioritātes un plānus, lai nodrošinātu, ka asociācijas darbība biedriem sniedzam iespējas, ieskatu un atbalstu tūrisma veicināšanā. 

No 7. līdz 9. martam Berlīnē, lielākajā starptautiskajā tūrisma izstādē, šogad pirmo gadu notiks tūrisma kontaktbirža ”ITB Berlin”.

Liepāja piedalīsies Latvijas nacionālajā stendā un kā norāda tūrisma nozares eksperti, arvien biežāk ir novērojams, ka agrāk esošo izstāžu modeļi tiek pārveidoti B2B produktīvākajos risinājumos – kontaktbiržās, lai veicinātu galamērķa un tiešā klienta satikšanos.

23. martā paredzēta Kurzemes prezentācija Viļņā, LIAA organizētajā kontaktbiržā Lietuvas aģentūrām. LRTIB prezentēs Kurzemes tūrisma piedāvājumu.

No 22. līdz 28. martam paredzēta Vācijas mediju vizīte Liepājā, 13. aprīlī būs Kurzemes prezentācija Tallinā, tāpat aprīlī plānots prezentēt Kurzemes tūrisma piedāvājumu LIAA organizētajā tūrisma aģentūru kontaktbiržā Viļņā.

No 12. līdz 13. jūnijam LRTIB prezentēs Liepāju un Dienvidkurzemes novadu Eiropas tūrisma asociācijas un Pilsētu galamērķu asociācijas organizētajā Eiropas tūrisma aģentūru kontaktbiržā ”Destination Exchange Europe” Londonā. 

Tāpat Liepājas tūrisma speciālisti šogad plāno piedalīties Pilsētu galamērķu asociācijas pilsētu un tūrisma informācijas centru vadības pieredzes apmaiņas vizītēs un Eiropas Tūrisma asociācijas organizētajā pasaules tūrisma aģentūru kontaktbiržā “Global European Marketplace”.

Zināms arī, ka šovasar Liepājā ieradīsies divi kruīza kuģi – 9. maijā kuģis “Balmoral” un 28. jūnijā kuģis  “Seven Seas Splendor”. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz