Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vēju pilsētā piedzimis “Pūķis”

Vēju pilsētā piedzimis “Pūķis”
11.03.2007 17:56

0

Ar populāru mūziķu uzstāšanos, sarīkojuma vadītāju talantu demonstrēšanu nedēļas nogalē Liepājas Latviešu biedrības namā uzaicinātajiem viesiem sevi pieteica jaundibinātā svētku un aktīvā tūrisma aģentūra “Pūķis”. Pasākuma pirmajā daļā, ko vakara vadītāji nodēvēja par ekspedīciju, aģentūras darbinieki viesiem neļāva sēdēt malā, bet gan lika aktīvi iesaistīties dažādās atrakcijās, te liekot viņiem kļūt par bērnu jubilejas, te kāzu viesiem. Klātesošos izklaidēja arī faķīrs, kurš staigāja pa stikliem, ļāva mest sev ar dunčiem, kā arī rija un spļāva ugunis. Vēlāk uzstājās grupa “Tumsa”, kā arī dziedātājs Ivo Fomins.

Aģentūru “Pūķis” dibināja Aizputes uzņēmējs Agris Siliņš. Viņš jau ilgāku laiku sadarbojas ar cīravnieku Jāni Gulbi, kurš uzkrājis pieredzi tūrisma organizēšanai, kā arī izveidojis komandu, kas organizē dažādus pasākumus. “Pūķis” piedāvā netradicionālu, klasisku un tematisku sporta spēļu organizēšanu, dažādus piedzīvojumus – šķēršļu trases, džipu braucienus, dažādas balles un citus saviesīgus pasākumus, kā arī bērnu dzimšanas dienas. Kā savā uzrunā, uzsverot pozitīvo ievirzi, sacīja aģentūras direktore Baiba Siliņa: “Mēs organizējam visu, izņemot bēres.”

Svētku un aktīvā tūrisma aģentūras “Pūķis” direktore Baiba Siliņa un uzņēmuma projektu vadītājs Jānis Gulbis uzrunā sanākušos viesus.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz