Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Plats solis kausa virzienā

Plats solis kausa virzienā
30.08.2007 22:09

0

Atslēgvārdi

Šodien Latvijas kausa izcīņas pirmajā finālspēlē “Liepājas metalurga” hokejisti izbraukumā ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) pārliecinoši pieveica komandu “Rīga 2000”. Lai arī uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā, liepājnieki ir spēruši ļoti plašu soli trofejas virzienā. Spēli ar vairākiem Latvijas izlases spēlētājiem pastiprināto “Rīgas 2000” vienību liepājnieki iesāka krietni apņēmīgāk un laukumā darbojās ātrāk, asāk. Lai arī vairākas labas vārtu gūšanas izdevības bija kā vienai, tā otrai komandai, liepājnieki izskatījās labāk mobilizējušies spēlei.

Un tieši viesiem arī pirmajiem izdevās atklāt rezultātu, kad pirmā perioda vidū pēc Dmitrija Kiriļenko piespēles ar precīzu metienu izcēlās Vladimirs Mamonovs. Pēc vārtu guvuma metalurgi neapstājās un otrajā trešdaļā ofensīva pieauga. Cīņasspars deva rezultātu – vēl pa reizei rīdzinieku vārtsargu pārspēja Vents Feldmanis un ukraiņu leģionārs Pavlo Borisenko – 3:0. Trešajā periodā, kad spēles liktenis jau praktiski bija izšķirts, mājinieki vēl izmantoja pusminūtes pārtraukumu, tomēr arī pēc tā cīņas gaita nemainījās, un liepājnieki izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Jāatzīmē, ka šo maču sekmīgi mūsu vienības vārtos aizvadīja Dmitrijs Žabotinskis, kurš vairākkārt savu komandu glāba no droša vārtu zaudējuma.  

Atbildes spēle Liepājas ledushallē notiks sestdien pulksten 18.

 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz