Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

”Liepājas metalurgs-2” MHL-B sezonu noslēdz ar smagu zaudējumu

”Liepājas metalurgs-2” MHL-B sezonu noslēdz ar smagu zaudējumu
17.03.2013 16:48

Šovakar savu piekto un izšķirošo MHL-B grupas ¼ fināla izslēgšanas spēli aizvadīja hokeja klubs ‘’Liepājas metalurgs-2’’, kuri savā laukumā spēlēja pret Almetjevskas (Krievija) hokeja kluba ‘’Sputņik Alm’’ spēlētājiem. Liepājnieki piedzīvoja smagu zaudējumu ar rezultātu 0:5, un līdz ar to viņiem MHL-B grupas sezona ir beigusies.

Pagājušās nedēļas nogalē abas komandas Liepāja aizvadīja savas pirmās divas savstarpējo tikšanās MHL-B ¼ finālā, un komandas uzvaras dalīja uz pusēm. Pirmajā spēlē metalurgi svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1, bet otrajā spēle liepājnieki ļāva pretiniekiem pēdējās 10 minūtēs atspēlēt divu vārtu deficītu, un beigās uzvarēt ar rezultātu 2:4. Līdz ar to rezultāts sērijā bija neizšķirts 1:1. Pirmajā spēlē izbraukumā metalurgi pretinieku uzvaru atzina spēles papildlaikā, kad tie prata izmantot lielo vairākumu, ar rezultātu 1:2. Otrajā spēlē liepājnieki lieliski prata izmantot daudzos noraidījumus pretinieku komandā, un J. Kalniņa lielisko spēli savos vārtos, un svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 4:0. Līdz ar to rezultāts sērijā kļuva 2:2, un komandas bija spiestas atgriezties Liepājā.

Liepājnieku treneri šodien savu vārtu drošību atkal bija uzticējuši metalurgu pirmās (pieaugušo) komandas nomināli pirmajam vārtsargam J. Kalniņam, bet pretinieku vārtos atkal stājās I. Borodkins. Metalurgiem laukumu spēlētāju sastāvā kopš pēdējās spēles izbraukumā bija notikušas virkne izmaiņas, jo metalurga spēlētājiem šodien bija paralēli jāaizvada spēle LČ ½ finālā.

Spēles pirmajā perioda tika gūti tikai vieni vārti. Perioda 13. minūtē A. Avgejevs atklāja spēles rezultātu komandām, spēlējot vienādos sastāvos.

Spēles otrajā periodā viesi guva vel trīs bezatbildes vārdus. Perioda trešajā minūtē precīzs bija, izmantojot savas komandas vairākumu, A. Smetaņins, 10. minūtē izcēlās D. Orehins, bet 12. minūtē precīzs bija J. Fiļins.

Trešajā periodā komandas atkal guva tikai vienus vārtus, un atkal tas izdevās viesiem. Perioda 17. minūtē otreiz precīzs bija D. Orehins, kurš vārtus guva savai komandai, spēlējot kārtējā vairākumā. Līdz ar to liepājnieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:5, un viņiem MHL-B grupas debijas sezona ir beigusies.

’’Liepājas metalurgs-2’’ hokeja komandas sastāvs šīvakara spēlē: 
Vārtsargs: 60. Jānis Kalniņš (rezervē- 1. Reinis Petkus)
1.maiņa: 2. Reinis Demiters (C)– 55. Edgars Siksna;
77. Pauls Hodzko (A)– 28. Bruno Zabis – 59. Māris Diļevka
2.maiņa: 21. Roberts Mamčics – 69. Raimonds Upenieks (A);
11. Linards Mazurs-Mago – 16. Kārlis Ozoliņš – 9. Edgars Ārinieks
3.maiņa: 5. Mārtiņš Oskars Freimanis – 23. Haralds Neimanis ;
33. Juris Ziemiņš – 27. Leonards Rimjans – 10. Regnārs Kaļinovskis
4.maiņa: 92. Mareks Ķepals – NAV
NAV – 36. Romāns Nekļūdovs – NAV‘’Liepājas metalurgs-2’’ – ‘’Sputņik Alm’’ – 0:5 (0:1,0:3,0:1)

Vārti: 12:12 0:1 Agejevs (Pojaševs), 22:15 0:2 Smetaņins (vairākumā) (Šarafudinovs), 29:57 0:3 Orehins (Fiļins; Latipovs), 31:59 0:4 Fiļins (Haņžins), 56:44 0:5 Orehins (vairākumā) (Agejevs;Tihonovs)

Vārtsargi: Jānis Kalniņš – Ivans Borodkins

Metieni pa vārtiem: 27:30 (11:7;11:15;5:8)

Soda minūtes: 26:14 (0:4;16:4;10:6)

sportacentrs.com

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz