Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kultūras komiteja atbalstīs vairāk

Kultūras komiteja atbalstīs vairāk
06.02.2008 17:30

0

Atslēgvārdi

Rajona padomes Kultūras komiteja otrdien mainījusi nolikumu, lai turpmāk varētu atbalstīt ne tikai kultūras norišu projektus, bet arī iestāžu materiāltehnisko bāzi, sacīja Kultūras komitejas priekšsēdētāja Māra Vētra. Iepriekš Kultūras komitejai jau lūgts tāda veida atbalsts, taču, ja tas nav paredzēts nolikumā, nācies atteikt. Bet izmaiņu dēļ šajā sēdē atbalstīts ne viens vien šāds projekts.

Kalētu Kultūras nama dejotājiem un Kazdangas pūtēju orķestrim piešķirta nauda jauniem tērpiem. “Tas, protams, ar domu par gatavošanos Dziesmu svētkiem,” piebilda Rajona padomes Kultūras nodaļas vadītāja Ilga Skābarde. Kalētnieki saņems 580 latu, kazdandznieki gluži jaunu tērpu šūšanai – 1375 latus.

Priekules Mūzikas un mākslas skola saistībā ar savu 40.gadadienu vēlas izdot bukletu, un Kultūras komiteja to atbalstījusi ar 255 latiem. 200 latu no Rajona padomes saņems Gaviezes Kultūras nama deju kolektīvs, kas pavasarī rīkos savu 10 gadu jubilejas koncertu. 120 latu saņems Rucavas Kultūras nams, lai pagasta etnogrāfiskais ansamblis savulaik kasetēs iedziedātās dziesmas varētu pārrakstīt mūsdienīgākos datu nesējos. Bārtas Kultūras nams 16.februārī rīkos pasākumu, kas izaudzis no starptautiskā etnogrāfisko kolektīvu projekta “Draudzības tilts Bārta – Durbe – Mosēde”. Tajā nu iesaistījušies arī mākslinieki no Polijas. Rajona padome to atbalstīs ar 250 latiem.

Uz nākamo sēdi atlikts vēl viens rucavnieku projekts, kurā prasīta finansiāla palīdzība grāmatas “Rucavā, tur Paurupē…” atvēršanas svētkiem. Komiteja lēmusi, ka, pirms piešķirt līdzekļus, tā vēlas redzēt arī pašu grāmatu.

Dina Belta,
“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz